29. Març 2024

EL CBT LLUITA PERÒ CAU A LA PISTA DEL GRANADA

El Club Bàsquet Tarragona perd contra el Coviran Grnnada (96-89) i continua en posicions de descens

Granada-CBT-El CBT no ha pogut trencar la dinàmica negativa i ha acumulat aquest cap de setmana al Palacio de Deportes de Granada la sisena derrota seguida en lliga, davant el Coviran Granada, segon classificat de la LEB Plata, que ha hagut de lluitar fins a la botzina per emportar-se la victòria.

Els andalusos han començat endollats el partit, anotant-se un parcial inicial de 6-0 i dominant tant en el joc ofensiu com defensiu. Però ben aviat hi ha hagut reacció tarragonina, que va capgirar el marcador amb un altre parcial de 0-7. A partir d’aquí, el Granada ha dominat fins al final del primer quart, que finalitzava amb 23-18 al marcador.

En el segon quart un CBT molt seriós aconseguia dominar el marcador durant gairebé els 10 minuts, amb Orion i Chuso molt encertats en les seves jugades. Però un 2+1 del Granada posava per davant als locals (38-36), a falta de dos minuts, lideratge que mantendrien fins el final del quart (45-41).

A la represa els locals van agafar embrenzida, i ràpidament posava la diferència en 10 punts (55-45). El CBT no va tenir cap tipus de reacció en aquest quart, i el tercer quart va acabar amb una avantatge de 12 punts pels andalusos (73-61).

Amb paciència, el CBT va anar retallant la distància en el darrer quart, gràcies a tripes de Xavi i Diego i 2+1 de Chuso i Gallardo. 10 punts en quatre atacs tarragonins van deixar la diferència en només dos punts a falta d’un minut pel final, però un triple local a 20 segons del final a rematat al CBT, que ja no tenia temps per reaccionar. Finalment, el CBT es va emportar el partit amb un marcador de 96-89.

Aquesta derrota deixa als cebetistes amb 24 punts, en penúltima posició, però empatat a punts amb la salvació, que ocupa el Arcos Albacete Basket.