24. Abril 2024

Bona final de l’aleví C del Nàstic de Tarragona

REDACCIÓ23 Octubre, 20210

A un quart d’onze del matí d’aquest dissabte es donava inici en l’annex del Nàstic el partit de la Primer aleví grup quinze entre el Gimnàstic de Tarragona C i el Creixell A.

Començava el partit, i els visitants aprofiten una errada del porter local per avançar-se en el marcador. El Creixell va sortir molt ficat en el partit i al minut nou Suarez de jugada personal feia el segon per als alevins del Creixell. Al minut dotze un disparament certer de Lluc feia l’1 a 2. Els visitants exhibien un equip molt físic que anava a ficar les coses difícils a l’equip local.

El segon quart, l’equip local ha comença amb força i ha tingut ocasions davant la porteria visitant. Al minut 17, Lluc empata el partit. Sergio Aedo, amb una bona jugada per la dreta, avança al Nàstic, però els visitants aprofiten les poques ocasions que tenen i Fuentes empata a tres.

El segon temps ha començat amb un equip visitant més capficat en el partit local i un equip local prou despistat. Encara que els locals han tingut les seves ocasions, Joel Ibrahim remata un córner i avança als de Creixell…

En el darrer quart s’ha demostrat que el físic no és tot al futbol. Només començar, Valentí de jugada personal empata el partit. Al cap de dos minuts, Valentí aprofita un rebot i fica el cinquè.
L’equip visitant demostra el seu cansament i el seu bloqueig i Lluc fica altre gol per a l’equip local. Adam es fica un gol en la pròpia porteria. Lluc, de falta, ficaria el vuitè i Aedo tanca el marcador amb una bona definició.

Victòria clara de l’aleví C del Tarragona per 9 a 4 que espera la pròxima setmana el temut Reus. El col·legiat Gonzalo Romero ha estat bé, excepte en petits errors d’apreciació en alguna jugada.

La pròxima jornada, l’aleví C del Gimnàstic visita al Base Reus C i el Creixell la Canonja rep al Santa Oliva.