25. Abril 2024

Arrenca la Fira Virtual de l’Oli Nou Siurana fins al 30 de novembre

La Fira Virtual de l’Oli Nou Siurana ja està en marxa fins al 30 de novembre. Després de la cancel·lació de la 24a edició de la Fira de l’Oli Siurana, s’inicia aquest esdeveniment en línia dins del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECTNutrisalt, coordinat per l’Ajuntament de Reus i en el qual hi participa la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Aquesta fira pretén promoure el comerç online del producte de Siurana per arribar a un públic més ampli. Per assolir aquest objectiu, la iniciativa compta amb la col·laboració de cuineres de renom com Carme Ruscalleda o Ada Parellada. Es tracta d’una forma de promocionar les bones propietats que té l’oli d’oliva verge extra pels consumidors.

Amb el títol “Glopets d’oli de la DOP Siurana”, diversos col·laboradors realitzaran programes en directe a través de les xarxes socials. El llistat de continguts en línia és el següent:

  • Divendres 13 de novembre, a les 19 h. Converses “FAQS d’oli”, amb Eudald Salvat, al compte d’Instagram de la DOP Siurana, @dopsiurana.
  • Dissabte 14 de novembre, a les 13 h.  Recepta d’escudella d’oli d’oliva verge extra, amb Montse Bertran, cuinera i blocaire de FemCuinetes, al seu compte d’Instagram, @montse_femcuinetes.
  • Diumenge 15 de novembre, a les 12 h. Recepta de cruixent d’oli, coca fina de llom de conill confitat, moniato amb vinagreta tèbia de mel i cremós de xocolata negra, amb Pep Nogué, gastrònom i cuiner, al seu compte d’Instagram, @pepnogue.
  • Divendres 20 de novembre, a les 19 h. Converses “De l’olivera a la cuina”, amb Carme Ruscalleda i Francesc Baigesd, al compte d’Instagram de Carme Ruscalleda, @carme.ruscalleda.
  • Dissabte 21 de novembre, a les 20 h. Recepta de confitat de bolets, Xavier Soriano, del blog Flavorcook, al compte d’Instagram del blog, @flavorcook.
  • Diumenge 22 de novembre, a les 19 h. Recepta de sablée d’oli amb brandada de bacallà, samfaina i oli de menta, amb Ada Parellada, al perfil d’Instagram de la cuinera, @adaparellada.
  • Dissabte 28 de novembre, a les 12 h. Recepta de pastissets de Tortosa amb moniato, amb Anna Genís, del blog Llepadits, al compte d’Instagram @llepadits.
  • Dissabte 28 de novembre, a les 17 h. Converses “Novembre, temps d’oli”, amb Mònica Usart, física i meteoròloga, i Toni Galceran, president de la DOP Siurana, al compte d’Instagram de Mònica Usart, @monicausart.
  • Diumenge 29 de novembre, a les 13 h. Converses “Receptes de vida”, amb Nani Nolla, fotògrafa i blocaire de La Cuina Violeta, i Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme, al compte d’Instagram @nani_nolla.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy paid course