Tarragona i les seves comarques ja tenen a qui dirigir-se quan sorgeixi qualsevol dubte relatiu al pernil. I és que la ‘Asociación Global de Amigos del Cuchillo Jamonero’ (AGACUJ) ha obert una delegació a les comarques tarragonines. Els representants de l’organització sense ànim de lucre a Tarragona són Juan Fillat i José Espartero, reconeguts professionals en el tall del pernil i socis d’AGACUJ.
AGACUJ, organització que presideix Clemente Gómez, ha experimentat un creixement del 100% en el darrer any pel que fa al número de socis a tota Espanya, i té l’objectiu de convertir-se en un referent dins del món del pernil, i que ofereixi, a més, garanties, protecció, formació i assessorament a la ciutadania. “És important que la persona que compra un pernil conegui la certesa d’aquest i que no li estiguin venent un producte fraudulent o una bicicleta”, explica José Espartero, delegat de AGACUJ a Tarragona conjuntament amb Juan Fillat.
L’Asociación Global de Amigos del Cuchillo Jamonero es caracteritza pel tracte directe amb el consumidor, i té a la disposició de tothom la pàgina web www.agacuj.com, així com les xarxes socials i un número de whatsapp.
M.M.