25. Abril 2024

Ricomà i Solé reclamen “empatia” als restauradors

Després de la tarda de joia, alegria i festa que ens van regalar els membres més petits de les entitats del Seguici de Tarragona, avui ha tornat la ‘tempesta’. Tensa roda de premsa al Saló de Plens de l’Ajuntament, on l’equip de govern municipal ha volgut entrar a valorar la protesta, en forma de tancament, de tots els establiments de la plaça de la Font, durant els principals actes de la setmana gran tarragonina.

Pau Ricomà davant dels mitjans

L’alcalde Pau Ricomà i la regidora de Cultura, Inés Solé han estat clars. En una primera intervenció, el batlle republicà ha recordat que el seu govern ha tingut en compte les necessitats del sector, eximint de pagament algunes taxes als establiments (taxa d’ocupació) i en alguns casos s’ha permès l’ampliació de l’espai de terrasses.

“Nosaltres sempre hem tingut empatia amb els bars i restaurants de la plaça de la Font. Ara els hi demanem que mostrin aquesta empatia amb tota la ciutat. I dic la ciutat perquè estem vivint Santa Tecla, on la ciutat esdevé capital, rebent a gent de molts llocs, reafirmant-se com una capital del món de la festa, amb una de les festes més importants del país”, ha declarat Ricomà.

De fet l’alcalde tarragoní també ha recordat la “necessitat” que tenen les entitats festives de recuperar la seva activitat, tornant a les places i posant com a exemple l’actuació d’aquest diumenge. “Si Santa Tecla és el que és, és per l’esforç que fan totes les entitats”, ha asseverat el batlle republicà.

Inés Solé, en un moment de la compareixença

Inés Solé: “Estem molt i molt disgustats”
La regidora de Cultura, Inés Solé, ha agafat el torn de paraula i ha estat molt dura amb els restauradors. “Hauríem de parlar dels esforços que estan realitzant des de les entitats de la festa i hem d’acabar parlant de terrasses. Les entitats han fet un esforç enorme per adaptar-se a la pandèmia”, ha etzibat la regidora independentista.

La regidora cupaire ha explicat també com van anar les negociacions amb el sector hostaler, assegurant que el 9 de setembre l’equip de govern municipal es va reunir amb els restauradors de la plaça de la Font per “explicar la situació i incorporar la major part de demandes que ens vam fer, com era que poguessin servir a les taules”.

Solé:”Tothom ha fet molts esforços perquè això fos possible i demanem empatia aquests tres dies”

Solé, sobre la polèmica d’haver triat un altre emplaçament, també ha volgut recordar que la plaça de la Font “és el centre festiu de SantaTecla“, on el Seguici, dos anys després, ha tornat a sortir al carrer. “Tothom ha fet molts esforços perquè això fos possible i demanem empatia aquests tres dies”, ha declarat Solé, sense tancar un possible acord amb el sector, tot i que de moment no hi ha programada cap reunió entre Ajuntament i hostalers. Els bars i restaurants seguiran tancats durant els actes a la plaça de la Font, protestant contra el govern, en una disputa que acaba perjudicant a tots els tarragonins i taca amb polèmiques les festes majors.

PUBLICITAT








VÍDEOS


 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
udemy course download free