29. Març 2024

Cambrils se submergeix en un mar de tapes

La Mar de Tapes de Cambrils, que se celebrarà del 7 al 16 de juny, posarà l’accent en els productes de proximitat del mar i la terra. Hi participaran 36 establiments gastronòmics del municipi. 

L’alcaldessa i la regidora durant la presentació

La iniciativa és del Patronat Municipal de Turisme de i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils i està patrocinada per Estrella-Damm. En aquesta ocasió, el lema de la ruta és “Tastets de Mar i Terra” i dona cabuda a un ampli ventall de propostes marineres i creacions a base de productes agrícoles de qualitat del territori.

En la seva vuitena edició, la ruta de tapes cambrilenca ha fet un pas endavant amb propostes gastronòmiques d’alt nivell que han passat un procés previ de millora i valoració. Per primera vegada, un equip de xefs ha realitzat un assessorament i control, un jurat professional ha verificat totes les tapes participants i els criteris de valoració han tingut en compte el producte local i de proximitat. D’aquesta manera, la Mar de Tapes de Cambrils garanteix una qualitat de les propostes encara superior a la d’altres edicions i es diferencia més d’altres rutes de poblacions properes.

Entre els 36 establiments participants, per una banda hi ha 32 bars-restaurants que oferiran una tapa elaborada i típica de cada establiment + cervesa Estrella Damm (canya o quinto) per 3 euros, i per l’altra hi ha 4 restaurants que oferiran menú de tapes que consistirà com a mínim amb 5 plats/degustacions +  postres + 2 cerveses 33 cl a un preu tancat d’entre 25 i 60 euros.

Els establiments participants (amb tapa+canya) són: A Lanterna, Antica Roma Pizzeria, Barabar, Cachito Sanguchito, Cal Clemen, Can Titi, Ches Burger & Bar, Creperia El Gat, Daniel Salinas, Duomo Restaurant Pizzeria, El Tamboret, Estival Eldorado Resort, Frankfurt El Drac, Katori, Ke’Oke, l’Amagatall Healthy Food, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Mar de Tierras, Mar del Priorat, Marro Cafè, Mart, Martínez, Petit Lekeitio, Pizza Allegra, Plan B, ¿Qué comemos?, Taberna Ezkurrak, Taberna Lekeitio, Taller 9, Zebra Pizzeria, Zero Zero.  Els restaurants amb menú + 2 cerveses 33cl són Bec d’Or (25€), Casa Macarrilla 1966 (40€), Infinit (25€) i Miramar (60€).

La millor tapa 2019
Enguany hi haurà dues categories de premis: una categoria que atorgaran els clients de la ruta amb els seus vots a través de les butlletes que es podran dipositar a les urnes que tindran tots els establiments participants, i una altra categoria de premi que atorgarà el jurat professional (el mateix que va fer la selecció de les tapes participants) a les tres millors propostes gastronòmiques seguint uns criteris més tècnics.

Els premis, atorgats per Estrella Damm, constaran de diplomes acreditatius pels tres primers classificats de la ruta. A banda, tant per a  la millor tapa (la més votada pels clients), com per l’establiment que ha presentat la millor proposta professional, es confeccionaran uns uniformes fets a mida per CSTY Confecciones Oliva (una empresa que es dedica a fer uniformes originals a mida pels millors cuiners de Catalunya). Els participants de la votació popular han de ser majors de 18 anys i entraran al sorteig  d’un dinar per a dues persones en un restaurant amb Estrella Michelin. Les propostes es poden consultar al mateix llibret de la ruta de la tapa.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy course