29. Març 2024

R. VIÑUALES: La meva obsessió és treballar per Tarragona (de tots)

La seva obsessió és Tarragona i els seus conciutadans. S’ha ficat en política perquè considera que podria aportar un gra de sorra al futur de la ciutat que estima. No pretén ser diputat a Catalunya o al Madrid. El seu desig és poder dirigir els destins de Tarragona.

Rubén Viñuales durant l’entrevista

Rubén Viñuales, advocat de professió, es presenta a les municipals del proper diumenge conscient que cal despertar Tarragona, una ciutat patrimoni de la humanitat que està adormida i desaprofitada. Desmenteix que hi hagi un acord tàcit amb Ballesteros i recorda que el PSC ja va anunciar que té pensat pactar amb ERC. Per això, el candidat de Ciutadans alerta a l’electorat que segurament estarà votant socialisme i acabaran tenint un govern independentista.

A Viñuales no li agraden les frases fetes ni les escenografies, diu que no hi ha temps a perdre i que cal arremangar les mànigues per fer que els tarragonins recuperin l’orgull perdut.

Viñuales diu que la seva obsessió és Tarragona

El líder taronja creu que la fi de l’etapa ballesterista s’apropa. Lamenta que molts tarragonins se’n vagin a viure als municipis del costat perquè Tarragona no és prou atractiva. Proposa que l’aparcament costi 4 euros al dia, com a màxim. “Cal tenir en compte que no som un poble, som una capital”, encara que el govern de Ballesteros no s’ho cregui.

Viñuales demana als ciutadans que el diumenge votin en clau de municipi i que valorin els candidats i no les banderes ni les sigles. L’alcaldable només té una obsessió: treballar per la ciutat que “m’ha vist néixer i on vull morir”.

 

ENTREVISTA

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
free download udemy course