29. Març 2024

ERC acusa Ballesteros d’electoralista al no voler gestionar el Palau d’Esports

ERC titlla de “pur electoralisme” el fet que l’alcalde Ballesteros no vulgui assumir la gestió del Plau d’Esports de l’Anella Mediterrània. Els republicans consideren que aquest gest posa de manifest la incapacitat de gestió del batlle socialista. “Que a dia d’avui el govern del PSC no tingui tancada la fórmula per gestionar el Palau d’Esports demostra un cop més la manca de previsió, la improvisació constant i la incapacitat de planificació de Ballesteros”, afirma el líder d’ERC.

Pau Ricomà es pregunta ‘per què el soci de govern de Ballesteros, el PP, va signar un preacord per assumir la gestió del Palau d’Esports i ara l’alcalde el rebutja?’ i afirma que ‘no s’entén, desautoritza membres del seu govern en una maniobra que és pur electoralisme del senyor Ballesteros’.
El portaveu d’ERC lamenta l’actitud irresponsable de Ballesteros i assegura que ‘l’alcalde està eludint la seva responsabilitat amb la gestió d’un espai que des del primer dia es sabia que havia de ser de gestió municipal’.

Ricomà insta Ballesteros a ‘actuar amb la responsabilitat que li pertoca a un alcalde i solucionar els problemes que té sobre la taula enlloc d’anar encenent focs’ i lamenta que, ‘un cop més s’evidencia que Ballesteros va sense rumb i no té idees per desencallar ni aquest tema ni altres que són de gran importància per la ciutat’.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free download udemy paid course