20. Abril 2024

LA DONA DE FRANCH ES DESDIU ARA I AFIRMA QUE NO SAP SI EL SEU MARIT VA SER ALS PALLARESOS EL DIA QUE VA DESAPARÈIXER CARME GALLART

La parella de Ramon Franch, l’únic acusat per la mort de la veïna dels Pallaresos Carme Gallart, s’ha desdit avui dimarts al judici que se celebra a l’Audiència de Tarragona i ha declarat que no pot afirmar si el 18 de juny del 2015 el seu marit va anar als Pallaresos a ensenyar una finca.

La parella de l’agent immobiliari, M.López, s’ha contradit amb la declaració que va fer davant el jutge d’instrucció el setembre del 2016, quan va afirmar que “sabia” que Franch havia visitat una casa que gestionaven en aquest municipi el mateix dia de la desaparició de la víctima, i ha atribuït els fets a un error de transcripció.

A la seva declaració López ha explicat que aquell 18 de juny van fer alguns tràmits plegats a primera hora i que, després, ella se’n va anar a treballar i ell “a fer gestions”. Segons el seu relat, Franch va anar a dinar a casa sobre les tres de la tarda.

Carme Gallart, de 65 anys, va ser vista per última vegada en una parada d’autobús dels Pallaresos cap a les onze del matí del 18 de juny del 2015.

La filla de la víctima, Mónica Martínez, ha relatat que Gallart li va parlar del seu litigi amb Franch. “Em va mencionar que li anaven al darrere i que li volien donar uns diners en negre -uns 350.000 o 375.000 euros- i que l’atabalaven”, ha afirmat. Així mateix, ha indicat que Gallart li va explicar que Franch l’havia “enredat” i que li havia fet creure que tenia un comprador per a la casa que ella volia vendre.

Arran d’aquests fets, la dona va interposar una querella per estafa contra l’agent immobiliari i aquest, segons el fiscal, va ordir un pla per acabar amb la seva vida.

Segons el ministeri públic, el dia 18 de juny del 2015, després d’acabar amb la vida de Carme Gallart, Franch hauria ocultat el cadàver al maleter i, en una data indeterminada, hauria conduït fins a algun lloc del Pirineu per desfer-se’n.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
download udemy paid course for free