26. Abril 2024

EL TSJC RELLEVA LA FISCALIA OBLIGANT ALS MOSSOS A COMPLIR ORDRES AMB AUTORITZACIÓ JUDICIAL

El Tribunal Superior de Justicia de Catalunya ordena a la fiscalia que cessi tota acció i investigació relacionada amb el referèndum. Amb aquesta ordre el TSJC s’assegura que hi hagi una autorització judicial per dur a terme la instrucció previa de la Fiscalia.

La magistrada del TSJC, Mercedes Armas, que és la jutge que investiga el Govern per convocar el referèndum ha ordenat que es tanquin els locals públics on estigui previst el vot en favor del referèndum i que es registre i requisi el material destinat a el referèndum.

Armas ha dit que l’ordre l’hauran d’executar els Mossos d’Esquadra, la policia nacional, la guardia civil i la policia local en cas que la intervenció d’aquesta sigui necessària. Els cossos policials estaran sota la supervisió i control del coronel de la Guàrdia Civil designat per la Fiscalia, Diego Pérez de los Cobos.

El relleu de la Fiscalia, per part del TSJC i la instrucció ordenada per la magistrada Mercedes Armas ha arribat després que el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, entregués un escrit en el que afirmava que la policia catalana no podia dur a terme la instrucció de la Fiscalia, en la que s’havien de practicar entrades i fer registres, si no hi havia una autorització judicial “d’acord amb l’article 546 i 547 de la Llei d’Enjudiciament Criminal”.

Amb la instrucció de la magistrada, queda resolt el tema de l’autorització judicial, i per tant, obliga als Mossos a complir el requeriment, abans de la Fiscalia, i ara del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free online course