25. Abril 2024

COMENÇA EL DEGOTEIG DE CITACIONS A ALCALDES PER COL·LABORAR AMB EL REFERÈNDUM

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, l’alcalde d’Amposta, Àdam Tomàs, i l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, són els tres primer alcaldes de la demarcació de Tarragona que han estat citats per la Fiscalia a declarar el proper 21 de setembre, en qualitat d’investigats i hauran de comparèixer acompanyats d’un advocat. 

Els alcaldes han rebut la notificació de Fiscalia per fax. Tant l’alcalde de Reus com el d’Amposta, han afirmat que no tenen cap inconvenient en presentar-se davant de Fiscalia acompanyats del seu advocat, però han assegurat que encara no han decidit si s’acolliran al dret de declarar o no.

Pellicer i Tomàs han ratificat la seva intenció de continuar “amb el full de ruta previst”. L’alcalde de Reus ha assegurat que la seva decisió és inalterable i l’alcalde d’Amposta ha dit que la citació “no modifica en res la posició” del consistori ampostí en referència a la cessió de locals per l’1-O perquè consideren que estan “responent al mandat del poble”.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, també ha rebut la citació de la Fiscalia i haurà d’anar a declarar el proper 25 de setembre.

Altres demarcacions

Pel que fa a la resta d’alcaldes de tot Catalunya que han decidit cedir locals per a la celebració del referèndum de l’1-O, a Lleida ha rebut la notificació, per correu electrònic, l’alcalde de Pont de Suer, José Antonio Troguet, que esta citat pel proper 19 de setembre.

Ni a Girona, ni a les comarques centrals, ni a l’àmbit metropolità es té constància que els alcaldes compromesos a col·laborar amb l’1-O cedint equipaments municipals hagin estat citats.

 

 

Quins partits governaran a Tarragona?

0 comments

  • hola

    15 Setembre, 2017 at 7:28 pm

    si son tan valientes para saltarse la ley, que asuman las consecuencias con la misma valentía

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free online course