28. Març 2024

ALCANAR AFIRMA QUE ELS TERRORISTES NO TENIEN CAP VINCLE AMB EL MUNICIPI

L’Ajuntament d’Alcanar va celebrar la nit de dilluns una reunió amb els veïns de la localitat en què es va explicar la seqüència dels fets ocorreguts a Alcanar a partir de la primera explosió a la casa d’Alcanar Platja. Segons el consistori, no tenien cap “advertiment legal” ni denúncia sobre cap fet delictiu a la urbanització i els terroristes no tenien cap vinculació amb el municipi.

Els veïns van manifestar els seus dubtes sobre la presència dels terroristes a Alcanar i la gestió de la primera explosió. Segons alguns veïns, en cap moment es va sentir olor de gas, i per tant, no entenien per què no es va plantejar, des del primer moment, hipòtesis diferents de la d’una explosió de gas.

Segons que va explicar el quart tinent d’alcalde d’Alcanar, Jordi Bort, “En un primer moment es pensa en l’explosió de gas i es prioritza la recerca de víctimes i supervivents com sempre es fa. Els serveis d’emergències estaven allí a sobre les bombones, el govern municipal aquella nit també hi vam anar, i us asseguro que si ho haguéssim sabut, no les hauríem xafat”.

Una versió que ha corroborat el cap de la Policia local d’Alcanar que ha explicat que des de la primera explosió i fins a la segona, després de 16 hores, es pensa que ha estat gas, és a partir de la segona explosió quan la investigació se centra en la possible fabricació de bombes i la recerca de terroristes.

Cap vincle amb el municipi
L’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, va afirmar que no tenia cap “advertiment verbal” ni denúncia sobre cap fet delictiu a la urbanització. Tampoc els havia arribat al govern municipal ni a la Policia Local que ha explicat que ni la companyia elèctrica, ni la propietat de la casa, una entitat bancària, havien contactat amb l’ajuntament per l’ocupació de l’habitatge.

Tampoc els terroristes que hi residien tenien cap vincle amb el municipi ni, segons va explicar la regidora Carme Navarro, amb la comunitat musulmana del terme. “Ni estaven empadronats ni tenien cap contacte amb gent del poble.

Els serveis socials de l’Ajuntament continuen atenent a la parella d’afectats, empadronats al municipi, que no pot tornar a casa i no té cap allotjament alternatiu.

Els Mossos d’Esquadra continuen treballant a la zona amb una detonació diària al xalet ensorrat.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course