6 cuiners es disputen avui el títol a millor xef de Tarragona

Els Premis Gastronòmics Tarragona veuran avui el seu primer guanyador. 6 cuiners estan lluitant entre ells ara mateix -i fins a les 14:30h- per assolir el títol a millor xef de Tarragona. El certamen s’està duent a terme al Palau Firal i de Congressos de Tarragona de manera presencial, però sense públic. L’acte es pot veure via streaming a través d’aquest enllaç.

Els finalistes són: Adrià Viladomat -laksa de gamba de Tarragona-; Carlos Martin -gamba Vermella de Tarragona-; Joan Llaberia -romesquet de gamba vermella de Tarragona-; Josep Queralt -gamba de Tarragona, el seu coral, algues i rovell d’ou cruixent-; Omar Morales -arròs negre a la meva manera amb la seva gamba vermella en sal- i Roger Murtro -laksa de gamba vermella amb els seus wonton-. En l’apartat de cocteleria, els finalistes són Alex Collado -còctel Marie Stopes-; Jordi Vizcarro -còctel tarragoní-; i Ruben López -Fatwashing-.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
udemy paid course free download