Els Premis Gastronòmics Tarragona veuran avui el seu primer guanyador. 6 cuiners estan lluitant entre ells ara mateix -i fins a les 14:30h- per assolir el títol a millor xef de Tarragona. El certamen s’està duent a terme al Palau Firal i de Congressos de Tarragona de manera presencial, però sense públic. L’acte es pot veure via streaming a través d’aquest enllaç.
Els finalistes són: Adrià Viladomat -laksa de gamba de Tarragona-; Carlos Martin -gamba Vermella de Tarragona-; Joan Llaberia -romesquet de gamba vermella de Tarragona-; Josep Queralt -gamba de Tarragona, el seu coral, algues i rovell d’ou cruixent-; Omar Morales -arròs negre a la meva manera amb la seva gamba vermella en sal- i Roger Murtro -laksa de gamba vermella amb els seus wonton-. En l’apartat de cocteleria, els finalistes són Alex Collado -còctel Marie Stopes-; Jordi Vizcarro -còctel tarragoní-; i Ruben López -Fatwashing-.