28. Març 2024

AQUEST DIJOUS, LA SALA ZERO ENTRA A LA ZONA FOSCA AMB STEVE SMYTH

 

El cantant australià Steve Smyth, que ha vist reconegut el seu treball en prestigioses revistes com Rolling Stone, encapçala el concert de presentació del Palmfest amb el cantautor Quico Tretze com a teloner. Els concert de Quico 13 començarà a les 20.30h i el de Steve Smyth està programat a les 21.15 h.

Steve Smyth
Steve Smyth

El cantant i compositor Steve Smyth és el gran convidat d’aquest dijous a la Sala Zero, on actuarà en el marc de la presentació del Palmest 2015, en un concert en el qual presentarà el seu darrer disc, Exits (2014) amb el segell ‘Ivy League Records’, en el qual destaca l’enèrgic single ‘SHAKE IT’, nominat per la revista Rolling Stone com un dels millors vídeos de l’any.

Provinent de la costa sud de New South Wales (Austràlia), Smyth ha portat la seva música a través d’Amèrica del Nord, Europa i Àsia. En aquesta ocasió, el disc ha estat gravat en Tiro Park, a l’ombra dels turons de Hollywood i amb Joey Waronker a la bateria (Atoms For Peace, Thom Yorke, Beck) i Gus Seyffert al baix (The Black Keys, Norah Jones). Exits uneix el blues amb ritmes escalonats i guitarres abstractes, en un disc ple de contrastos que traspua força i dolçor.

En aquesta edició es presentarà amb la seva banda The Outlaws, un trio per oferir un espectacle cru i sincer on l’espectador connectarà amb la seva energia. Steve Smyth repassarà els seus clàssics, delectarà amb les seves versions atemporals i presentarà les cançons del nou disc Exits.

Els directes de Steve Smyth són una barreja d’energia visceral amb íntima dolçor, el seu magnetisme i presència atrapa l’espectador des del primer acord fins a l’última nota que surt dels seus llavis, ocults en una barba i un bigoti dalinià. Assistir a un concert de Steve Smyth & The Outlaws és entrar en una dimensió on la música torna a les seves arrels.

El cantautor Quico Tretze actuarà de teloner en el concert
En aquesta ocasió, el cantant australià comptarà amb la prèvia del concert de presentació del cantautor Quico Tretze, que en aquesta ocasió desgranarà els temes del seu darrer treball, Perdut, a la Sala Zero. Aquest és el primer disc del compositor, que ja compta amb una dilatada trajectòria professional en el camp de la música.

Perdut és un projecte format per tretze cançons (al Tretze li agrada aquest nombre, pel que es veu) composades en català i gravades tant en català com en castellà, en un àlbum que compta amb la col·laboració de 18 artistes, entre ells Steve Smyth entre ells, com no podia ser d’altra manera

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy course