25. Abril 2024

El Nàstic s’alia a la Fundació Bonanit per ajudar els més necessitats

La plaça Corsini de Tarragona ha esdevingut aquest dissabte al matí un espai esportiu i solidari. El Nàstic ha organitzat una jornada solidarària – de recollida d’aliments – en benefici de la Fundació Bonanit, una entitat dedicada a auxiliar les persones sense sostre.

Aquest esdeveniment ha estat marcat per un ambient d’unificació i col·laboració envers els més necessitats.

El gerent del club Gimnàstic de Tarragona, Josep Joan López, ha explicat a larepublicacheca, que per tal de fer més amena la recollida d’aliments, el club havia organitzat una sèrie d’activitats lúdico-esportives a càrrec de les diferents seccions del Nàstic. El futbol sala, el tennis, el pàdel, la gimnàstica rítmica i el patinatge han estat algunes de les propostes que han captivat l’atenció dels assistents.

El Nàstic té com a tradició organitzar aquest tipus d’esdeveniments solidaris, mostrant el seu compromís en estar al costat de la població i col·laborar en accions que puguin ajudar els col·lectius més vulnerables.

Amb aquesta jornada solidària, el club busca retornar tot el suport rebut per part de la comunitat. Ja s’han realitzat dues recollides d’aliments amb gran èxit i el Nàstic té en marxa diversos projectes i programes solidaris per donar suport a les persones i sectors que més ho necessiten.

López ha expressat la seva gratitud cap als paradistes del mercat, afirmant que “ens han fet la vida molt fàcil” durant aquesta jornada solidària. A més, ha destacat la gratificació que suposa aquesta iniciativa, impulsant el club a continuar amb el seu compromís en l’àmbit solidari.

Aques acte solidàri ha demostrat un cop més la implicació social del Nàstic i el seu suport incondicional cap a les persones més necessitades de la comunitat. A través de la recollida d’aliments i les activitats esportives, el club ha contribuït a donar suport a la Fundació Bonanit i a aquells que es troben en situació de vulnerabilitat, consolidant el seu compromís amb la solidaritat i el benestar dels que més necessiten.

 VÍDEO

PUBLICITAT














Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
udemy paid course free download