19. Abril 2024

Pau Ricomà i Oriol Junqueras, en el Moto Club

Els polítics no paren ni durant les festes de Setmana Santa. A poc més d’un mes per les eleccions, els partits i les seves maquinàries electorals fan tot el possible per conquerir vots. Posen en marxa tota mena d’estratègies per difondre el seu missatge i arribar als ciutadans, sobretot aquells que voten. Faran promeses i “regalaran” les oïdes dels electors.

Oriol Junqueras al Moto Club | Foto cedida

L’alcalde de Tarragona i candidat d’ERC a la reelecció, Pau Ricomà, no descansa. S’ha convertit en omnipresent. A més de les seves responsabilitats com a cap del govern municipal, té una agenda farcida d’actes com a alcaldable republicà.

Aquest Divendres, dia sant segons el calendari catòlic, president d’ERC – una persona força devota -, Oriol Junqueras, es va reunir amb Ricomà en el mític bar Moto Club de la Rambla Nova de Tarragona.

La trobada informal va tenir lloc a primera hora del matí i hi ha testimonis que asseguren a aquest digital que van estar un parell d’hores analitzant l’actualitat política.

Segurament, l’alcalde Pau Ricomà va compartir amb Junqueras les seves percepcions sobre la política local i, probablement, va explicar el resultat d’algunes enquestes.

Oriol Junqueras, que també va ser alcalde de Sant Vicenç dels Horts abans de vicepresident de la Generalitat i conseller d’Hisenda, segurament va donar alguns consells a Pau Ricomà, el seu amic.

PUBLICITAT











Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
udemy paid course free download