16. Abril 2024

Salou acull una “zambombada solidària” a favor del càncer infantil

Més de 500 persones han acudit al teatre auditori de Salou per assistir a la VIII Zambomba solidària contra el càncer infantil, organitzada per la Casa d’Andalusia de Tarragona, la Unión Musical ‘La Flamenca’ i la Hermandad Rociera del ‘Pastorcillo Divino’. Durant dues hores, el públic, completament entregat, ha pogut veure actuar artistes, músics i els cors.

Hi ha programades vuit funcions com aquesta per a recaptar diners per a la lluita contra el càncer infantil, més concretament per a projecte liderat per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquest any, es preveu superar la recaptació de l’any passat, atès que encara queden tres funcions per fer. A la passada edició de 2021 es van recaptar 24.995 euros. En aquests moments la suma ja arriba als 19.000 euros.

L’acte, presentat per Paco Úbeda, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados, el diputat del PSC Joan Ruiz, regidors de Salou, Tarragona, La Canonja i El Morell i el president de l’Observatori de Drets Humans de Catalunya.

La presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y Província, Charo García Caballero ha agraït a l’alcalde de Tarragona per totes les facilitats i col·laboració amb la investigació contra el càncer. També ha parlat de la implicació necessària de les entitats i les persones particulars, per tal que aportin el seu granet de sorra per poder continuar amb la investigació i per poder arribar allà on no arriba l’administració.

Per la seva banda, l’alcalde Pere Granados ha lloat la gran labor organitzativa de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia i ha felicitat els cors, cantants, artistes, músics i col•laboradors que duen a terme l’espectacle; els patrocinadors, i el públic assistent que ha col·laborat amb la seva aportació solidària.

Finalment, ha desitjat bon Nadal a tothom i un millor any 2023. També ha recordat que avui és un dia important perquè se celebra el 44è aniversari de la Constitució Espanyola.

VÍDEOS

PUBLICITAT







Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
free download udemy paid course