18. Abril 2024

Solidaritat, música, cultura i orgull en els Premis de Comunicació TGN 2021

Ja està tot a punt per a la gala dels VIII Premis de Comunicació Tarragona 2021. El Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona serà, el divendres a partir de les 19 hores, l’escenari del lliurament de reconeixements als periodistes i comunicadors que s’han destacat professionalment.

L’acte, presentat pel periodista Oliver Márquez i presidit per la vicepresidenta del Congrés dels Diputats, Glòria Elizo, tindrà un vessant solidari, ja que els diners recaptats durant la gala revertiran a favor del Banc d’Aliments de Reus. Però, també hi haurà moments per la música i per a la cultura, les quals arribaran de la mà de diferents artistes convidats.

Durant la gala, més d’una desena de periodistes i comunicadors seran obsequiats amb un guardó referent a diferents categories del periodisme. Quico Sallés rebrà el Premi Nacional de Comunicació; Conxita Esteve serà guardonada amb el premi difusió amb veu de dona; Tarragona Ràdio rebrà el reconeixement per la transparència periodística duta a terme durant l’accident d’Iqoxe. El premi radiofònic recaurà en la redacció de Ràdio Cambrils i la secció d’Esports del Diari de Tarragona serà reconeguda amb el premi de periodisme esportiu. El guardó a la millor imatge serà lliurat al Projecte Límit Quilòmetre 0 mentre que Renfe, la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona seran distingits (ae exequo) amb el primer al millor gabinet de Premsa.

La novetat d’enguany és que els assistents decidiran en directe qui haurà de ser guardonat amb el premi del públic. Entre els nominats es troben Càritas Diocesana, el xef Moha del restaurant El Terrat, el Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, la Creu Roja i la Protecció Civil de Tarragona.

En aquesta edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2021, organitzats pel digital La República Checa, han format part del jurat Raül Cid, Maria Checa, Nicolás Dupuy, Jesús Arjona, Maria Pinyol, Ricard Checa, Ana Ibars, Cindy López i Víctor Canalda. L’ús de la mascareta és obligatori. Cal destacar que els artistes, el jurat i els membres de l’organització es faran un test d’antígens abans de l’acte.

PUBLICITAT






Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course