20. Abril 2024

Quan guanya la irresponsabilitat

REDACCIÓ23 Agost, 20210

Els macrobotellots estan a l’ordre del dia. Les altes temperatures, les vacances i l’aixecament del toc de queda conviden a aglomeracions. En les darreres setmanes, les imatges de festes multitudinàries estan a l’ordre del dia. Els participants en aquests actes al carrer no tenen gens de respecte per les recomanacions o restriccions sanitàries. La majoria pensa que la Covid és cosa de gent gran i que ells són immunes. No són conscients que el coronavirus actua independentment de l’edat, sexe o estatus social. Els millors exemples estan a les Ucis hospitalàries.

La frustració de les autoritats sanitàries i governamentals per frenar la propagació del virus és immensa. I el problema és que la justícia col·labora molt poc.

Si és cert que els tocs de queda violen drets fonamentals també és veritat que la salut hauria de ser una prioritat i sobretot quan uns quants estan posant en risc la vida de la comunitat. Hauria d’haver-hi un marc normatiu igual per a tothom i no segons els criteris judicials de cada magistrat o autonomia.

La pandèmia és universal i s’hauria de prendre decisions globals. D’aquesta manera no estem fent res per a frenar un virus que continua desbocat. I tots som responsables, però sobretot aquells que poden (i haurien) de prendre decisions sensates. És impossible separar la salut de la seguretat…

PUBLICITAT













Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course