19. Abril 2024

L’oci nocturn obrirà a mitges a causa de l’aforament

El secretari general de FECASARM, Joaquim Boadas, calcula que un 15% dels locals no podran reobrir. A més Boadas confia a poder augmentar l’aforament a l’interior aviat perquè “Salut s’ha compromès a revisar les mesures cada quinze dies perquè, en funció de l’evolució de les dades sanitàries, puguem anar augmentant l’aforament. Esperem poder obrir els interiors al 100% pròximament”.

Segons els seus càlculs “entre un 15 i 20% dels locals d’oci nocturn no podran reobrir, els propietaris han tirat la tovallola. Molts locals arrosseguen deutes, i crèdits i tenen molts pagaments pendents.”
També ha afegit que “som partidaris d’obrir el dia 16 per agafar rodatge de cara a la revetlla. Serà una nit multitudinària, la segona més important de l’any.

“El consum d’alcohol s’haurà de fer assegut en una taula. Insistim a poder servir a la barra i treure les taules i cadires perquè desvirtuen l’essència de les discoteques i sales de festa. Per controlar que es compleixin les mesures hi haurà cartells i el discjòquei farà recordatoris. El dret d’admissió ens permet expulsar a qui incompleixi les normes”, asseveren des del sector d’oci
“A la pista de ball la gent no es podrà fer ni un petó. Ningú es pot apartar la mascareta, tampoc a les pistes que estiguin a l’aire lliure. Les pistes han d’estar perimetrada i han de tenir un punt d’accés i un de sortida controlats”, afegeix.

PUBLICITAT




Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
udemy course download free