26. Abril 2024

Glovo incorpora l’opció de portar llibres i roses en menys de 30 minuts

En la diada de Sant Jordi d’aquest any, Glovo oferirà nous serveis, com l’enviament de la tradicional rosa de Sant Jordi o l’obtenció de llibres signats pels seus autors, pels habitants de ciutats com Madrid i Barcelona. Un any en el qual la distància social impedeix trobar-nos amb els nostres autors preferits, l’aplicació es reinventa per oferir aquests serveis pràctics.

Especialment aquest Sant Jordi, l’app de delivery incorpora Casa del Llibre a la seva oferta, cosa que facilita l’elecció dels títols preferits dels usuaris per regalar als seus éssers estimats en qüestió de minuts. D’aquesta manera, els usuaris poden triar i comprar fàcilment les seves roses i enviar-les al moment, o bé programar l’entrega perquè es realitzi a l’hora que millor encaixi amb els horaris de la persona receptora. Algunes floristeries de referència de Barcelona a l’app són Uke Flors, Flors Zinnia o The Boj, que es troben en la categoria ‘Botigues i Regals’.

Així, els títols que estaran disponibles a Barcelona són: ‘El último verano de Silvia Blanch’, de Lorraine Franco, ‘Independencia (Terra Alta 2)’, de Javier Cercas i ‘Transbordo en Moscú‘, d’Eduardo Mendoza. Altres best-sellers literaris del moment que es poden demanar a domicili amb Glovo per regalar són: ‘Delparaíso‘, de Juan del Val o ‘Línea de fuego‘, d’Arturo Pérez-Reverte.

També estaran disponibles llibres sobre salut com ‘Menja Menjar Real’, de Carlos Ríos o ‘Dime qué comes y te diré qué bacterias tienes‘, de Blanca GarcíaOrea Haro. Altres categories són: Còmics, Humanitats, Infantil o Oci i Temps lliure, entre d’altres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free