23. Abril 2024

Alfonso Schwartz deixa la direcció d’Onda Cero TGN

Alfonso Schwartz se’n va d’Onda Cero, del grup Atresmedia. El fins ara director de la cadena a Tarragona i Lleida posa punt final a la seva etapa professional i decideix prejubilar-se.

En una carta enviada als col·laboradors, Schwartz diu que marxa “en sintonia” amb l’empresa, “aquest increïble grup de comunicació nacional i internacional” que ha estat i continua sent “casa meva”.

Destaca la qualitat humana i professional de les persones que formen part de l’emissora. “Aquí he cultivat sinceres amistats i he après moltíssim amb professionals autèntics” que hi treballen. Alfonso Schwartz diu que comença una nova etapa vital amb la intenció d’iniciar nous projectes, des de fa temps anhelats, que també podran ser de gran utilitat per a la nostra societat i especialment per a l’ésser humà en uns moments tan difícils.

En la carta enviada als col·laboradors ha volgut “enviar-les unes paraules de profund agraïment” per tot el suport i implicació desinteressada. També ha elogiat el cap d’informatius, Pablo Alcaraz, a qui ha titllat de “periodista increïble i estimat amic”. “Gràcies per la vostra generositat. Gràcies per fer arribar els oients la vostra meravellosa veu i riquesa dels vostres continguts”, ha escrit.

Diu que no vol que aquest canvi sigui un “adéu”, sinó “un fins aviat”, ja que “em poso a la vostra disposició per tot allò que pugui ser-vos útil. Espero mantenir el contacte amb tots vosaltres per continuar donant el millor de cadascú” a una societat que ens necessita ara més que mai.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download