28. Març 2024

El PSC exigeix que s’augmenti el pressupost de Serveis Socials

El PSC exigeix un increment del pressupost de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST). Per contra, ERC i En Comú Podem – que governen a Tarragona – han decidit congelar els comptes d’aquest organisme públic. Els socialistes han decidit votar en contra dels pressupostos de l’IMSSR perquè entenen que aquests comptes haurien de reflectir la realitat social de la ciutat, sobretot després del terrabastall provocat per la pandèmia.

Sandra Ramos, portaveu del PSC

“Durant els anys més durs de l’anterior crisi econòmica, el PSC va augmentar exponencialment les partides de Serveis Socials, fins a arribar a incrementar-se en més del 220%. No comprenem per què ara, no és el moment de tornar a augmentar els recursos humans i econòmics que necessita l’IMSST“, explica Sandra Ramos, la portaveu municipal del PSC.

La regidora defensa el seu en contra com “un cop d’atenció al govern municipal i alhora una oportunitat perquè rectifiquin”. “Volem donar una oportunitat perquè presentin un millor pressupost. El PSC no pot aprovar uns comptes, en els quals no es reflecteixen l’augment de personal que necessita Serveis Socials”.

Ramos explica el sentit del vot com “una defensa” de la feina ben feta durant aquests anys per tots els treballadors i treballadores de Serveis Socials. I també, encomana Aguilar a què es passegi per les cues que hi ha a les diferents seus i entengui que és més necessari que mai un augment en el pressupost de l’IMSST, “perquè ningú es quedi enrere”.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
online free course