25. Abril 2024

Multes de 900 per llençar mascaretes al terra

Lluitar contra el coronavirus no ens han de fer perdre la guerra contra la contaminació.

Alguns municipis ja han anunciat, davant de les actituds irresponsables dels ciutadans, que multaran amb importants quantitats de diners a les persones que no reciclin com toca les mascaretes i els guants que es fan servir per prevenir el contagi per coronavirus.

Un dels primers a aprovar multes per aquest tipus d’accions ha estat l’ajuntament de Bollullos de la Mitación, a Sevilla, que ha publicat oficialment que la Policia Local del municipi multarà amb sancions de fins a 900 euros a les persones que llancin guants i màscares al sòl o a qualsevol lloc que no siguin els seus corresponents papereres o contenidors.

Des del consistori es creu que aquesta acció irresponsable no només va contra el medi ambient, tenint en compte que aquests elements d’autoprotecció poden estar contaminats, poden ser vectors de contagi. Les multes que imposarà aquest ajuntament a les persones que la Policia Local enxampi aniran dels 600 als 900 euros i es regularà mitjançant les ordenances municipals.

Els municipis d’Archena, a Múrcia, també ha aprovat sancions en la mateixa línia que aquest poble de Sevilla. Des del consistori s’ha ordenat a la policia municipal que incrementin la vigilància a la zona on més passeja la gent per evitar que llencin guants i mascaretes a terra i ha avisat que si enxampen gent fent-ho els podrien sancionar també amb multes de 600 euros.

Els dos alcaldes, però, asseguren que els comportaments de la majoria de la gent és exemplar i que és una minoria la gent que té actituds “incíviques i irresponsables que posin en perill la salut de la resta dels veïns”.

PUBLICITAT

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
udemy paid course free download