19. Abril 2024

El PP titlla de purga política el cessament del gerent de Turisme

Ángel Arenas, acomiadat el càrrec de gerent de Turisme

El PP està cabrejat amb el govern de Ricomà i en concret amb la regidora de Turisme. És que acaben d’acomiadar Ángel Arenas, el director-gerent del Patronat de Turisme que va comptar amb la confiança de la formació conservadora, quan Inma Rodríguez era la regidora de Turisme.

El portaveu del PP a Tarragona, José Luis Martin, en una nota enviada a la premsa, ha criticat el cessament i qualifica aquest fet de “purga política”. Assegura que, fins al moment, el govern liderat per Pau Ricomà ha estat malgastant un “temps valuosíssim” sense estar capaç de resoldre els grans reptes de Tarragona. Els populars atribueixen el cessament d’Arenas a la “falta d’afinitat entre el gerent i l’actual equip de govern”.

L’acomiadament del gerent, segons el PP, s’ha fet només responent a una motivació política i basat en la improvisació i l’opacitat. “(…) No han donat cap explicació objectiva que expliqui el cessament. Què significa ‘falta d’alineament’? És aquest un criteri tècnic com presumien quan van fer l’anunci de la convocatòria d’una nova plaça? I, quina és la línia del govern en aquesta matèria? Algú la coneix?”

Els populars qualifiquen d’alarmant “el sectarisme i la desídia que ERC està mostrant vers una àrea que hauria d’ésser estratègica pel futur de la ciutat de Tarragona

Els populars qualifiquen d’alarmant “el sectarisme i la desídia que ERC està mostrant vers una àrea que hauria d’ésser estratègica pel futur de la ciutat de Tarragona i que havia començat a funcionar molt bé en els darrers anys”, d’acord amb José Luis Martin, des de l’arribada de Pau Ricomà a l’alcaldia, la inacció política a l’àrea de Turisme ha estat flagrant. Ni tan sols s’han esforçat per dotar d’un euro més de pressupost a l’àrea, han paralitzat les iniciatives de projecció nacional i internacional que estaven donant bons resultats i han deixat el Patronat i la política turística de la ciutat en una situació d’incertesa i de gran inestabilitat. Ara mateix l’àrea de Turisme queda escapçada, sense la necessària direcció tècnica i sense rumb polític”. És que, insisteix el regidor conservador, al govern d’ERC i ECP els hi és absolutament indiferent el progrés i la projecció turística de Tarragona.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
free online course