28. Març 2024

Ander és el primer tarragoní del 2020

El segon nadó de l’any 2020 és tarragoní i ha nascut amb 3,31 quilos quan passaven 12 minuts de la mitjanit a l’Hospital de Santa Tecla. Es diu Ander Ribares Hoyo.
El primer català del 2020, però, es diu Aleix i ha nascut l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa quan passaven quatre minuts de la mitjanit.

Els pares d’Ander amb un dels facultatius

Aleix, fill de Marina Serrat i Gerard Puig i té un germà de gairebé tres anys que es diu Jan, ha pesat 3,870 quilograms.

L’arribada d’Aleix estava prevista per al 27 de desembre, però el part s’ha anat retardant fins que s’ha produït en els primers minuts del nou any.

El fet que el naixement hagi estat finalment el 2020 permetrà que el seu pare gaudeixi de dotze setmanes de paternitat, ja que aquest permís s’amplia en quatre setmanes des de l’1 de gener.

“Per quatre minuts, quatre setmanes més”, ha fet broma el pare del nadó, Gerard, que s’ha congratulat per poder tenir dotze setmanes de paternitat. Si és el cas, gaudirà ara de quatre setmanes de permís i al setembre farà meitat de jornada fins a final d’any.

La consellera visita l’Aleix, el primer català de 2020

Aleix, que ha arribat al món en un part sense complicacions, és per ara un bebè “tranquil, que no dóna molta guerra”, i que ha rebut aquest matí la visita de la consellera de Salut, Alba Vergés, i de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.

Al ser el primer nadó nascut a Catalunya, a més, CaixaBank li lliurarà una llibreta estrella amb 2.000 euros, una iniciativa que s’emmarca en el programa nonats, amb l’objectiu de promocionar i incentivar l’estalvi infantil.

A la província de Girona, el primer nadó de l’any ha estat Hèctor, que ha nascut a les 00:26 hores a l’Hospital d’Olot i ha pesat 3,44 quilos.

A Lleida, la més matinera ha estat Irene, nascuda a les 01:36 hores a l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, amb un pes de 2,96 quilos.

A la ciutat de Barcelona, el primer nadó ha estat Juno, que ha nascut a les 01:02 hores a l’Hospital de Sant Pau pesant 3,22 quilos.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
online free course