19. Abril 2024

Quins països exigeixen visat als turistes espanyols?

REDACCIÓ27 Desembre, 20190

Quan es fan viatges, qualsevol molèstia que et puguis estalviar és d’agrair. Un exemple és el canvi de moneda, tràmit que l’euro ha estalviat a molts viatgers de la UE.

Si anem més enllà de la Unió, però, la cosa canvia. Amb la moneda, per suposat, però també amb els visats. I és que, segons diu el Passport Index 2016, avui dia encara no pocs països demanen aquest document per traspassar les seves fronteres.

Tot i això, s’ha avançat força en la matèria, i si tens passaport espanyol, podràs viatjar a 156 països del món sense necessitat de tràmits previs. D’aquests, 37 et demanaran fer el visat un cop arribis al país; mentre que si vas als 119 restants no caldrà que facis res.

El passaport espanyol és, així, un dels que més permet moure’s pel planeta sense necessitat de fer visats amb anterioritat. Comparteix posició amb molts altres països europeus, que estan tots plegats per darrere dels passaports més ‘hàbils’: l’alemany, amb què es pot anar a 158 països sense visat previ, i el suec, que ho permet amb 157.

El passaport espanyol és un dels que més permet moure’s pel planeta sense necessitat de fer visats amb anterioritat

Per si vols prendre nota, hi ha destinacions més o menys habituals per a viatgers catalans, que requereixen visat previ. Són els casos dels Estats Units o Austràlia, per exemple, on cal obtenir a través de la xarxa l’ETA (Autorització Electrònica de Viatge) abans de viatjar-hi. Passa el mateix amb l’Índia, d’altra banda.

Si t’agrada posar-t’ho ‘difícil’, per anar a Cuba, la Xina o Rússia et caldrà tramitar en persona un visat previ (sigui a l’ambaixada, consulat, o entitats similars que hi hagi a la teva ciutat, del país de destinació). Es requereix també visat previ per anar a Corea del Nord, com no és d’estranyar.

Tant en el cas del visat en persona, com amb l’ETA, el normal és haver de pagar una determinada quantitat per aconseguir-lo.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free download udemy course