Sonia Mateo, la nova directora de Comunicació de la BPW Spain

Sonia Mateo, a la dreta, integra la nova junta nacional

La Federació Espanyola d’Empresàries i Professionals Business amb Professional Women (BPW Spain) ha elegit una nova junta directiva. Silvia Vigatà substitueix la valenciana María José Mainar, qui va capitanejar la federació en els darrers sis anys. A banda de l’elecció de la nova junta directiva pel proper trieni, també es canviarà la seu de l’entitat de València a Lleida.

Amb aquest relleu, Tarragona surt guanyant, ja que l’empresària Sonia Mateo, a part de vocal, ocuparà el càrrec de directora de Comunicació en l’àmbit nacional. S’han creat 8 comissions de treball: Nacional, Internacional, Comunicacio, Young, Salut, Formació, Legal i Finances.

La nova presidenta associativa diu que no escamotejarà esforços per adaptar l’entitat a realitat mundial i intentar donar el màxim de respostes a les necessitats i inquietuds dels seus associats.
“En l’actualitat vivim en un món global, connectat i canviant que necessita un nou lideratge”, diu Sílvia Vigatà, tot afegint que és imperatiu un lideratge més integrador, flexible, cooperatiu i amb perspectiva a llarg termini.

La nova responsable de La Federació Espanyola d’Empresàries i Professionals Business amb Professional Women (BPW Spain) entén que ha arribat el moment per l’empoderament i el lideratge femení.

 

La nova junta directiva del BPW Spain està formada per:
Presidenta: Sílvia Vigatà
Vicepresidentes: Myriam Herrera Díaz i Rana Ezzedine El Sayed.
Secretària: Maria Dolores Sánchez Tudurí.
Tresorera: Coral Ariño Jordán.
Presidenta d’honor: Maria José Mainar

Vocals:
Sonia Mateo, Mª Antonia Álvarez Suárez, Avelina Bellostas Ara, Nuria Salvador González, Maria del Pilar Sánchez Pérez, Loida Paula Rodriguez Amoros, Francisca Meliá Altava y Eva Maria Fernández Cobo.

 

REDACCIÓ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIESNewsletter

Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free