29. Març 2024

Seligrat debuta amb victòria i el Nàstic respira (2-0)

El Nàstic venç en el primer partit de Seligrat

L’era Toni Seligrat al capdavant de la banqueta grana ha començat de la millor manera possible. El Nàstic de Tarragona ha recuperat el somriure, imposant-se a l’SD Ejea per dos gols a zero, en un molt bon partit dels nastiquers, en el que es podria considerar el millor matx de la temporada. Bonilla de penal i Juan Rodríguez amb una gran rematada a pilota parada fan que els tres punts es quedin a Tarragona i la porteria quedés a zero, per primer cop en 14 jornades.

Intensitat i pressió des de l’inici
El partit s’ha iniciat amb molta intensitat en tots dos conjunts. Els visitants pressionaven des del primer instant la sortida de pilota del Nàstic, obligant-los a buscar el joc directe. De fet, la primera arribada ha estat per als aragonesos amb un xut escorat que ha sortit per sobre el travesser en el minut 5. La primera arribada grana ha estat a pilota aturada, però Viti, al segon pal, no ha pogut connectar la rematada.

Passat el primer quart d’hora, el conjunt de Toni Seligrat ha fet un pas endavant, mostrant-se més segur defensivament i buscant als jugadors atacants. A la mitja hora de joc, l’àrbitre ha xiulat penal favorable al Nàstic que Bonilla ha transformat per donar avantatge als locals. I en el minut 34, en una jugada d’estratègia executada pel mateix jugador sorià, Juan Rodríguez ha rematat al segon pal creuant la pilota i posant el 2-0 al marcador.

Solidesa defensiva i els 3 punts es queden a casa
En la represa, novament els visitants ha posat la primera ocasió de gol, igual que en el primer temps, sense encert. Els grana ha continuat imposant-se en les dues individuals i mostrant-se sòlids en zona de mitjos. Pereira ha estat a punt de marcar el tercer però s’ha anticipat la defensa per evitar la rematada a plaer del punta gallec. I en el minut 76 nou penal favorable al Gimnàstic de Tarragona. En aquesta ocasió Pedro ha assumit la responsabilitat de xutar des dels 11 metres. La pilota ha marxat per línia de fons.

En la recta final de l’enfrontament s’han vist nombroses interrupcions en el joc i els blanc-i-blaus, gairebé en temps de descompte, s’han trobat amb Bernabé i la defensa local per refusar les accions ofensives. Però l’oportunitat més clara de gol ha estat per Jonathan Pereira. Una jugada de contraatac que ha acabat amb un mà a mà amb el porter Santos i que el gallec no ha trobat porteria en la seva rematada. Victòria del Nàstic i primer cop que finalitza un partit sense encaixar gols al Nou Estadi en les 14 jornades disputades fins al moment.

Dades del Partit
Nàstic 2: Bernabé, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, Viti (S. Montero 69’), D. Petcoff (Perone 65’), R. Brugué (Pol B. 85’), Pereira, Pedro, Albarrán i Ferran Giner.
SD Ejea 0: Rafa Santos, Joe, Chechu, Ramon, Albert, Kike Hermoso, Tena, Ballarín (Lucho 65’), Manu Molina (Nacho 76’), Fonsi i Ronald (D. Mainz 56’).
Gols: 1-0 Bonilla p (31’), 2-0 J. Rodríguez (35’)
Col·legiat: Fulgencio Madrid Martínez
Estadi: Nou Estadi, 2.917 espectadors