Salou ja té la seva associació d’hostelaria

La nova junta, el president de l’AEHT i l’alcalde  de Salou

L’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria de Salou (AEHS) ja és una realitat. Estarà presidida per l’empresari Josep ‘Pep’ Moreno qui ha confessat que mai no s’havia proposat ser president de cap associació per promoure la gastronomia. No obstant això, promet posar-hi molta il·lusió, diàleg i ganes de despertar la capital de la Costa Daurada com a destí gastronòmic, on es pretén fer ofertes, en les quals la qualitat, la varietat i els preus assequibles seran les veritables protagonistes.

Pep Moreno signant l’acceptació del càrrec

Pep Moreno es compromet a organitzar un calendari amb unes 10 activitats, amb col·laboració d’altres comerciants i l’Ajuntament de Salou, presidit per Pere Granados. “L’objectiu és vehicular i dinamitzar el sector”, aprofitant la matèria primera del municipi, que encara és força desconeguda. Només a Trip Advisor hi ha registrats més de 300 restaurants a Salou, durant l’estiu. També servirà per desestacionalitzar la demanda i atraure turistes de proximitat. Moreno recorda que amb la implicació de tots (iniciativa privada i administració pública) és molt més fàcil donar a conèixer la magnífica oferta existent a Salou. A l’oferta gastronòmica hi afegeixen la cultural, la d’esbarjo i la de sol i platja.

La nova junta de l’AEHS ha estat presentada avui, durant una roda de premsa, que ha comptat amb la presència del president de l’AEHT Francesc Pintado i l’alcalde Pere Granados.

Granados amb el president de l’AEH Salou

Granados disposat a implicar-s’hi
El batlle s’ha compromès a recolzar aquesta associació perquè si funciona, serà important per a Salou i també beneficiarà el territori. Ha defensat l’aprofitament de sinergies i l’experiència i ganes dels emprenedors que capitanejaran la nova associació d’hostaleria de Salou.

L’alcalde, després de destacar l’excel·lència de Salou com a destí turístic, ha recordat que hi ha molt bona oferta, però que falta una entitat pròpia del sector que sigui capaç d’unir esforços i promocionar la “nostra gastronomia”. S’ha mostrat confiat que aquesta junta sabrà donar l’impuls necessari perquè Salou acabi sent el referent gastronòmic de la Costa Daurada. L’ajuntament no esmerçarà esforços per assolir aquest objectiu.

Granados ja llueix la jaqueta de l’AEHT

Moltes encerts que falta fan
Per la seva banda, el president de l’AEHT, Francesc Pintado, visiblement satisfet, ha destacat la importància d’aquesta nova entitat i de la seva missió i diu confiar-hi en el dinamisme de la nova junta. Ha acabat desitjant molts encerts als directius de l’AEH de Salou.

La presa de possessió de la junta tindrà lloc en les properes setmanes.

Al marge de la presentació de la nova junta, l’entitat, presidida per Pintado, ha regalat a l’alcalde de Salou la jaqueta típica de l’AEHT, la qual confereix l’estatut de persona implicada amb els objectius i valors de l’ens empresarial.

 

VÍDEOS

REDACCIÓ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
online free course