Repsol patrocina el món casteller als escolars

Més de 700 alumnes de 26 grups de cicle mitjà i cicle superior d’Educació Primària, han participat en aquests tallers relacionats amb el món casteller des que es van posar en marxa el passat 13 de novembre, al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona

Repsol patrocina els tallers escolars organitzats en el marc de l’exposició “Els castells a la ciutat de Tarragona”, per tal de donar-la a conèixer d’una manera lúdica i vivencial. Les activitats han estat dissenyades pel Camp d’aprenentatge de Tarragona, un servei del Departament d’Ensenyament que dissenya activitats didàctiques per estimular el coneixement de la ciutat, en col·laboració amb la CCCC.

Aquesta proposta didàctica s’ha centrat en un joc de pistes que condueix els alumnes per l’exposició, amb l’objectiu de fer-los descobrir el món casteller i les colles castelleres de la ciutat.

El treball en equip, l’autonomia i la integració de l’alumnat en el desenvolupament de l’activitat, han estat essencials per al bon funcionament de l’activitat.

Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn, i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Aquesta col·laboració entronca amb les actuacions de Repsol en l’àmbit de la cultura tradicional i popular, i especialment en el suport al món casteller.

 

 

REDACCIÓ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIESNewsletter

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
free online course