PAQUI FELGUERA NEGA HAVER COBRAT COMISSIONS DE L’EMPRESA NORDVERT

El magistrat que instrueix el cas Torredembarra, Josep Bosch, ha citat a declarar, aquest mati, l’exregidora Paqui Felguera, investigada en la peça (secreta) referent a ‘Nordvert’. El jutge vol saber si la campanya electoral de Masagué es va pagar amb diners públics

Paqui Felguera amb el seu advocat

El jutge intenta saber si l’empresa de gestió de residus, contractada per l’Ajuntament de Torredembarra, durant el mandat del convergent Daniel Masagué, va sufragar la campanya electoral de l’exalcalde. Tot això perquè, d’acord amb les investigacions realitzades per la Guàrdia Civil, se sospita que l’empresa destinava un percentatge per a fins polítics. O sigui, es desconfia que Convergència es beneficiava d’una comissió, que podia oscil·lar entre el 3 i el 6%. Una informació que l’exregidora i mà dreta de Masagué ha desmentit aquest matí durant el seu interrogatori judicial, als Jutjats del Vendrell.

Paqui Felguera, assistida per l’advocat Davida Roca Mora, ha explicat al magistrat que no té cap coneixement que Nordvert contribuís o sufragués la campanya electoral de 2011 de Daniel Masagué. Ha explicat que en el contracte celebrat entre l’ajuntament torrenc i l’empresa hi havia una clàusula que obligava a destinar un 3% a campanyes de sensibilització i conscienciació ciutadana, en matèria de recollida i selecció de la brossa. L’empresa també s’havia compromès a concedir altres 3% en concepte de millora, el que sumava un total de 6 per cent. Uns 40 o 45 mil euros.

Daniel masagué arribant als jutjats

L’extinent d’alcalde ha intentat esclarir que, si en alguna escolta telefònica registrada per la Guàrdia Civil, alguns dels imputats mencionava el 3%, es referia, única i exclusivament, a les campanyes de sensibilització i mai a campanyes electorals. El jutge també ha volgut saber si l’empresa Pier Comunica, a qui es va adjudicar la major part de les campanyes publicitàries, havia realitzat la feina contractada. La resposta ha estat afirmativa per part de l’exregidora. No obstant, desconeix si Pier Comunica va subcontractar o demanar factures a altres empreses per ‘despistar’ els serveis de contractació o intervenció de l’ajuntament. L’ex mà dreta de Daniel Masagué ha insistit que les campanyes de sensibilització van tenir un resultat força positiu

El magistrat ha preguntat a Paqui Felguera si ella havia cobrat mai alguna comissió per part de les empreses contractades. La resposta ha estat contundent: no, senyoria.

VIDEOS



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter


Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free download udemy course