25. Abril 2024

NOVA ENSOPEGADA GRANA LLUNY DEL NOU ESTADI

REDACCIÓ13 Desembre, 20150

Un error defensiu ha trencat qualsevol esperança de victòria grana en el camp del Leganés. Al municipal de Butarque s’ha viscut una nova derrota lluny de Tarragona, en un partit molt ensopit i amb molt poques ocasions de gol per part dels dos equips.

nastic leganes2Els grana no han pogut trencar l’estadística i els madrilenys continuen invictes a casa seva aquesta temporada, al municipal de Butarque.

El partit
L’alineació inicial de Vicente Moreno ja feia entreveure que els de Tarragona entregarien la pilota als locals i que esperarien per sortir a la contra. Un onze que venia marcat per les baixes sensibles de quatre homes que són titulars indiscutibles dins l’esquema del tècnic grana, com són Tejera, Emana, Mossa i Palanca.

Sense el control de la pilota però amb bon posicionament damunt del camp, el Nàstic no ha passat gaires problemes al darrere.

La primera part ha transcorregut amb aproximacions dels dos equips a la porteria contrària però sense perill.

Quan faltaven tres minuts per arribar al descans, una jugada aïllada i desafortunada per la defensa del Nàstic ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa de la porteria de Reina. Iago Bouzón no ha rebutjat una pilota posada a l’olla per un jugador madrileny, això ha despistat tant a Reina com a Rocha, que no han pogut fer res més que veure com el murri Szimanowski rematava i feia pujar el primer i únic gol de la tarda.

A la segona meitat no ha arribat la reacció del Nàstic que només ha posat en perill la porteria de Serantes amb dos xuts, un de Marcos i un Rocha, que han acabat amb la pilota sortint a fora per molt poc.

Durant els segons 45 minuts, semblava que estava més a prop el 2-0 que no l’empat a un.

nastic leganes3Els dos equips han fet canvis, els de casa per augmentar la renda golejadora i el Nàstic per intentar igualar el marcador. Els de Tarragona han estat ambiciosos en els canvis però no ha arribat el revulsiu que es pretenia. Rayco, Lobato Valentín, no han aconseguit que l’equip millorés el seu joc.

De quarts a sisens, però al playoff
La derrota d’avui suposa que el Nàstic perdi posicions en la taula però encara es troba en posicions de playoff d’ascens. Abans era quart i ara ha baixat fins a la sisena posició.

La classificació continua estant encapçalada pel Còrdova que té 33 punts, a 7 punts dels grana. Els homes de Moreno, que està sancionat amb dos partits, jugaran la setmana que ve contra el Saragossa, tercer classificat amb un punt més que els de Tarragona.