Mor un periodista ebrenc de 36 anys per coronavirus

Consternació a la Terra Alta, més concretament a Batea i de retruc al món del vi a Catalunya. Miquel Àngel Vaquer, un dels impulsors, juntament amb els seus germans, del celler familiar Casa Mariol, ha mort als 36 anys com a conseqüència de la Covid-19.

Miquel Àngel Vaquer

Tal com publica Aguaita, Vaquer, periodista, sommelier i empresari,  va ser un dels responsables del ressorgiment del vermut a Catalunya. Els vins del celler Casa Mariol, caracteritzats per les seves etiquetes de colors vius, preus ajustats i una excel·lent relació qualitat preu, havien aconseguit els darrers anys una forta popularitat en botigues, restaurants i taules d’arreu del país.

Vaquer va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Durant cins anys va treballar dissenyant continguts per a productores de televisió com Mediapro, El Terrat i Endemol. El 2007, va abandonar el món de la televisió per refundar, juntament amb els seus dos germans el celler familiar, Casa Mariol.

Tot l’equip de larepublicacheca.cat s’uneix al dol de la família.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES


Newsletter

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free download udemy course