20. Abril 2024

La Guia Gourmand 2019 reuneix informació de 600 establiments

Els directors de la guia amb els guardonats

L’emblemàtic hotel Mas Passamaner, ubicat al terme de la Selva del Camp, ha estat l’escenari de la presentació de la 28a edició de la Guia Gourmand 2019.

Durant l’acte, presidit per l’alcalde de la Selva del Camp i presentat pel xef Jordi Artal del restaurant Cinc Sentits de Barcelona  , s’han lliurat les credencials que als hotels, restaurants, cellers i establiments que han reunit més punts, segons els crítics que conformen la guia gastronòmica.

Merche Dalmau del Celler Clos Galena recollint el premi

Enguany, han estat homenatjats per la seva qualitat, professionalitat, cuina, decoració, ubicació i servei els següents establiments: Restaurant de l’any 2019: Mas Tapiolas de Santa Cristina d’Aro; Hotel de l’any 2019: Mas Passamaner de la Selva del Camp; Celler de l’any 2019: Clos Galena, liderat per Merche Dalmau; Restaurant argentí de l’any 2019: Puerto Madero de Cambrils; Restaurant Revelació: Casa Macarrilla 1966 de Cambrils; Producte de l’any 2019: Borges Eco Natura, Ametlla Bio de Borges i Millor hotel d’Alemanya 2019: Bareiss de Selva Negra. La puntuació a aquests locals s’ha fet després d’una visita presencial per part dels ‘jutges’ de la Guia Gourmand i dels comentaris dels lectors.

La Guia Gourmand, amb 320 pàgines, reuneix informació de 600 establiments de Catalunya, Principat d’Andorra i altres llocs d’interès. Enguany, la guia presenta 58 nous locals. Es pot adquirir la guia gastronòmica a diferents llibreries a 20 euros. La guia, elaborada per Ramon Segú (Chincilla) i Fèlix Llovell, és un volum anual “útil i manejable” que proporcionada informació actualitzada i “categoritzada” sobre hotels, restaurants i cellers.

Els cuiners i el cap de sala `Babi´

Un cop finalitzat l’acte de lliurament de premis, els assistents han pogut dinar al restaurant La Gigantea de l’Hotel Monument Mas Passamaner, preparat per en Víctor i la Carmen. En un espai immillorable, els comensals han tastat un caneló fred de bou de mar amb paper d’arròs, cremós de cap roig i gamba al vapor; crema de ceps amb bolets de la temporada al teriyaki i pedreres d’ànec i garrí cruixent, cuinat a baixa temperatura amb ‘chutney’ de mango. De postres: torrada de Santa Teresa amb gelat de canyella i espuma de llet merengada. Tot això marinat amb vi blanc (Secrets de mar) i negre (Formiga de vellut), el que va ser servitdurant el sopar oficial dels Premis Nobel l’any 2017. El brindis s’ha fet amb cava Oriol Rossell.

 

VIDEOS

Fèlix Llovell, director de la Guia Gourmand

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free online course