28. Març 2024

LA FLORESTA S’IMPOSA AL RACING DE BONAVISTA EN EL DERBI DE LA JORNADA

Tercera jornada de lliga pels equips tarragonins que juguen a la Tercera Catalana. Aquest cap de setmana hem tingut dos derbis entre els equips de la ciutat al grup dos, mentre que al grup tres el Torreforta segueix invicte després de tres jornades.

Comencem pel grup dos, on com dèiem, aquesta jornada hem tingut dos derbis. En el primer d’ells l’Escola de Futbol Sant Pere i Sant Pau va empatar a 1 a casa contra el Camp Clar. David Lavoria va avançar als del Nord de Tarragona just abans del descans. A la segona meitat, Victor Haro va empatar pel Camp Clar al minut 74.

En l’altre derbi s’enfrontaven el Racing de Bonavista com a local contra La Floresta. Jordi Rubio va obrir el marcador pels verd-i-negres al minut 23, resultat amb què es va arribar al descans. Només començar la segona meitat Adrian Calderon empatava per la Floresta. Hebert Madrigal tornava a posar per davant al Racing 10 minuts més tard, però llavors dos gols consecutius de la Floresta als minuts finals del partit va donar la victòria als homes de Juan Alberto Hurtado per 2-3.

En la resta de partits del grup, l’Icomar va caure per 6 a 1 al camp del Mas Racing de Bonavista FlorestaPellicer, mentre que la Cultural Bonavista també va perdre, per 4 a 1 en la visita a l’Espanya Canonja.

Passem ara a comentar el grup tres d’aquesta Tercera Catalana, on trobem ple de victòries pels dos equips tarragonins de la categoria.

La Cultural Torreforta es va imposar a casa al Tancat gràcies a un solitari gol de Francisco Rodríguez al 33. Uns tres punts que els col·loquen com a líders del grup amb ple de victòries.

Més difícil ho va tenir el Sant Salvador, que va haver de suar de valent per guanyar al camp del Cunit per un resultat final de 4 a 3. Marc Ramírez va avançar els tarragonins al minut 4, però dos gols dels penedesencs els van posar per davant. A la segona meitat, Mohammed El Bouinany es va erigir com l’heroi del Sant Salvador. Primer va anotar dos gols consecutius per tornar a posar per davant als seus, i després que el Cunit posarà l’empat a 3, va ser l’encarregat de, en els últims minuts, anotar el penal de la victòria.