25. Abril 2024

GRANADOS DEMANA UNITAT ALS RESTAURADORS CONTRA LA DESESTACIONALITZACIÓ

S’ha presentat aquest matí el programa de les Jornades del Calamar que tindrà lloc del 2 al 6 de desembre i compta amb la participació de 19 restaurants que ofereixen diferents opcions a l’hora de cuinar el calamar

calamarL’alcalde de Salou ha fet una crida al sector de la restauració una implicació per lluitar contra la desestacionalització. Pere Granados, durant la presentació les Jornades Gastronòmiques del Calamar ‘Del mar a la taula’, que comença aquest divendres, ha fet èmfasi en la necessitat de “generar dinamisme fora de la temporada d’estiu” capaç d’atraure turistes també a l’hivern. En la seva opinió, s’ha de fer els possibles per donar a conèixer la capacitat i qualitat gastronòmica de la capital de la Costa Daurada.

L’edil salouenc ha agraït l’esforç i la implicació dels 19 establiments que hi participen en aquesta edició i ha recordat que entre tots “serem capaços” de lluitar contra la desestacionalització, remarcant que “tenim una ciutat molt viva i dinàmica”.

L’excusa de la crisi
Per la seva banda, l’ambaixador de les jornades gastronòmiques del calamar, el bloguer Txaber Allué, ha defensat a capa i espasa aquesta iniciativa gastronòmica, atenent la qualitat del producte i la implicació dels restaurants que hi participen. Allué destaca com a factor positiu que els participants presentin les seves propostes exclusives i diversificalamar_cades a l’hora de servir el calamar, sigui com a plat, menú o tapa, tots ells marinats amb un bon vi DO Tarragona.

Confia en l’èxit de les jornades, les quals, malgrat “l’excusa de la crisi” tindran una important afluència de públic local i dels voltants. “Necessitem aquests estímuls en temporada baixa”, els quals contribueixen a l’economia del sector. Ha coincidit amb l’alcalde Pere Granados en afirmar que només és possible apostar per la gastronomia de qualitat “si tots ens posem d’acord amb l’hostaleria”. A l’acte també hi ha participat la regidora de Promoció Econòmica i la tècnica enòloga de la DO Tarragona, Martina Fourrier i Elisa Ribé.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
free download udemy paid course