29. Març 2024

El pou cada cop és més profund

CARLOS MEDINA8 Desembre, 20180

8625 espectadors han presenciat al Nou Estadi una altra derrota del Nàstic

El Nàstic torna a perdre al Nou Estadi, en aquesta ocasió contra el Granada CF, que es col·loca com a líder de Segona Divisió. Els andalusos han aprofitat una de les poques ocasions de gol que han tingut a la primera part. En una jugada al contracop, Pozo ha fet el 0 a 1 amb el que s’ha arribat al descans. Poc abans del gol, el Nàstic ha creat certes ocasions de perill, però sense el premi del gol.

Els errors defensius han tornat a condemnar un equip que s’està acostumant a jugar a les pilotades llargues sense precisió.

L’equip d’Enrique Martín ha creat perill sobretot a la segona meitat on ha intentat donar-li la volta al marcador. L’actitud de l’equip ha sigut la millor dels darrers últims partits, l’esforç físic ha estat notable, encara que el gol mai ha arribat.

Els grana han de tenir clar que això no és una pretemporada i que la permanència cada cop s’allunya més.

La polèmica ha arribat a les acaballes del partit en una jugada on l’àrbitre ha assenyalat un fora de joc inexistent de Manu Barreiro. La jugada podia haver acabat en gol, encara això els jugadors del Nàstic no han protestat.

El partit contra el Granada, que ha presenciat la millor entrada de la temporada, és l’ultim que s’ha disputat a casa en aquest 2018.

El Nàstic jugarà la pròxima jornada el diumenge 16 de desembre (18 hores) al camp de l’Extremadura UD, en un partit que serà decisiu per les aspiracions dels grana. La següent jornada, l’última de l’any, el Nàstic visitarà Mallorca on trobarà vells coneguts com Xisco Campos, Manolo Reina, Vicente Moreno, Lago Junior o Álex López