29. Març 2024

El Nàstic encadena la segona victòria consecutiva (1-3)

El Nàstic suma la quarta victòria al Prat

El Nàstic de Tarragona és un altre des que Toni Seligrat es fes càrrec de l’equip. I es nota, i molt. Els jugadors grana juguen molt més desinhibits i sembla que s’hagin tret aquella pressió que fa que les cames no funcionin al 100% i provoqui que es cometin errors més fàcilment. Tornant al partit, al Sagnier es va tornar a veure un Nàstic sòlid, tot i que l’inici no va ser el desitjat. Bonilla es marcava en pròpia porteria en el minut 5, però primer Viti a les acaballes de la primera part, i posteriorment el mateix Bonilla de penal i Pedro, remuntaven i asseguraven la segona victòria consecutiva, la primera ratxa des de fa un any i mig.

Viti salva els mobles abans del descans.
L’inici no ha estat el desitjat pels homes de Toni Seligrat. En una jugada d’estratègia servida pel conjunt local, l’esfèrica ha acabat refusada per Bernabé i el rebot li queia a Bonilla que intentava refusar, però la pilota acabava al fons de la xarxa grana. Després del gol en el minut 5, el Prat continuava dominant el partit, controlant l’esfèric a zona del centre del camp i dificultant molt la sortida de pilota als grana, que repetidament es veien obligats a allunyar el perill des del darrere.

Ferran Giner gaudia de l’oportunitat més clara de gol, però el porter Andrés aconseguia refusar. Però quan millor es trobaven els pratencs, en el tram final del primer temps arribava l’empat. En el minut 42 Bonilla posava la pilota dins l’àrea i Viti, després de caure un rebot a la seva posició, marcava el primer gol nastiquer, salvant els mobles.

Gran reacció a la segona part
En la represa, el Nàstic agafava les regnes del joc i Pereira, en l’arrencada ja estava a punt de fer el segon gol, en la primera ocasió, des de l’interior de l’àrea. Andrés refusava, enviant la pilota a córner. Però el moment clau del partit ha arribat quan el col·legiat assenyalava penal per mans de Ricarte, que, a més, era expulsat per la segona targeta groga.

Bonilla marcava novament des dels 11 metres com la setmana anterior. I quatre minuts després, nova expulsió local. Putxi també veia la segona targeta groga en el minut 70, fent que els del Llobregat haguessin de jugar els últims minuts amb nou efectius. Pedro sentenciava en el minut 78, rematant a plaer una bona jugada personal de Pol Ballesteros per la banda esquerra de l’atac. El mateix davanter andalús també era expulsat per l’àrbitre amb vermella directa. Final del partit en una gran victòria, que fa que els nastiquers abandonin els llocs de descens.

Dades del partit
AE Prat 1: Andrés, Capa, Ricarte, Cárdenas, Héctor (Bravo, 72′), Putxi, Toni (Argilaga, 72′), Álex Pla, Raíllo, Guiu, Guzmán (Morales, 72′).
Nàstic 3: Bernabé, Bonilla (Javi Márquez, 80′), Goldar, Viti, J. Rodríguez, R. Brugué, J. Pereira (Pol B, 54′), Perone, Pedro, Albarrán, Ferran G.P. (Habran J.R, 51′).
Gols: 1-0, Bonilla (p.p. 4′); 1-1, Viti (42′); 1-2, Bonilla (p. 66′); 1-3, Pedro (78′)