19. Abril 2024

EL CB MORELL S’IMPOSA A CASA AL MONTSERRAT

Les morellenques superen al BFC Colchoneria Montserrat (50-31) i es col·loquen sisenes

Malgrat la manca d’encert en el tirs, el femení del CB Morell guanya a casa al Montserrat per continuar a la zona alta de la classificació.

CB MorellEl Morell començava fort en defensa, però no podia anotar amb comoditat en cisstella contraria. Les locals només van cedir dues cistelles al primer quart, que van tancar amb sis punts d’avantatge (10-4). Al segon quart les morellenques es van veure superades en atac pel Montserrat que va aconseguir superar a les locals per acabar retallant ddos punts abans d’arribar al descans (21-17).

A la represa, el CB Morell va tornar a plantar una fèrrea defensa, que va impossibilitar al Montserrat seguir anotant amb comoditat. Les visitants només van ser capaces de fer 5 punts, per 11 de les locals. Al quart final, amb 10 punts de marge pel Morell, es van veure més punts, però novament les morellenques van superar en atac i defensa al BFC Montserrat (18-9).

Després d’aquesta victòria, el CB Morell visitarà el camp del CB Valls, equip que ocupa la tercera posició amb les mateixes victòries.