Clos Galena tanca un any inoblidable

REDACCIÓ6 desembre, 20180

El 2018 serà recordat com un any de somni per a Clos Galena. Fa un any, el 10 de desembre de 2017, el vi “Formiga de vellut” va ser un dels tres vins que es van servir al banquet dels Premis Nobel 2017 celebrat a Estocolm (Suècia)

Formiga de vellut és el primer vi català que se serveix al sopar del Nobel durant tota la història dels premis, un fet que no només contribueix a confirmar la qualitat del vi sinó també a valorar el conjunt dels vins del Priorat i en especial atenció als vins ecològics i respectuosos amb el medi ambient.

És la primera vegada, en més de 100 anys que es serveix un vi català, un vi del Priorat i que la propietària del celler és una dona.

A banda d’aquest fet històric, Clos Galena ha obtingut altres guardons i reconeixements durant els següents mesos que certifiquen un any històric pel celler. Merche Dalmau, juntament amb tot el seu equip, es mostren especialment agraïts pels mèrits aconseguits, que certifiquen la qualitat en els vins elaborats des del celler i el reconeixement de la feina ben feta.

Un altre dels fets a destacar d’aquest 2018 ha estat la presentació de la col·lecció “art, vi i territori” i el vi “Secrets de Mar” a Estocolm. A la residència de l’ambaixador d’Espanya, es va presentar la col·lecció art, vi i territori de la mà de Merche Dalmau i Pepa Quinteiro de la galeria Anquins.

 

 

REDACCIÓ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



RCPRESS no es fa responsable de les opinions expressades pels usuaris i col·laboradors. El contingut d’aquestes són a títol personal de l’autor

NOTA LEGAL   |   POLITICA DE PRIVACITAT I COOKIES



Newsletter

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course