Ja sabem la data de lliurament i els guardonats dels premis gastronòmics de la nostra demarcació. L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona ha volgut anunciar una nova edició d’aquests guardons, que seran entregats en una gala a la Casa Miret de Tarragona, el 15 de maig.
L’Organització de l’esdeveniment ha volgut destacar que aquests premis són un referent del món gastronòmic de la província de Tarragona i volen premiar i ser un reconeixement al treball realitzat pels professionals del sector gastronòmic i alimentari de la província.
Els guardonats d’enguany per l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona són:
PREMI ESPECIAL ANTON PONT I AMENÓS A LA MILLOR INICIATIVA GASTRONÒMICA:
“Del Mar a la Taula” Jornades Gastronòmiques del Calamar. Organitza Ajuntament Salou
PREMI MILLOR PRODUCTE DE LA TERRA:
Avellana de Reus. DOP Avellana de Reus
PREMI MILLOR PRODUCTE DE LA MAR:
Angula del Delta de l’Ebre. Confraria Pescadors de Deltebre
PREMI AL MILLOR RESTAURANT VISITAT:
Restaurant El Molí del Mallol, Montblanc
PREMI AL MILLOR CELLER:
Adernats, Vinícola de Nulles
RECONEIXEMENT A LA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL:
L’Acadèmia reconeix l’excel·lent trajectòria professional del Sr. Emilio Vicente del restaurant La Goleta, Salou
MENCIONS ESPECIALS:
Sr. Eduard Boada de Casa Boada de Tarragona
BEQUES DE PERFECCIONAMENT I ESTADA CURS 2018/2019:
S’atorgaran dues beques que consisteixen en una estada en un establiment col·laborador i de reconegut prestigi per a realitzar pràctiques de perfeccionament a dos alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.
Alumne de CFGM 3er Cuina-Gastronomia i serveis de restauració : Gerard Delgado Rius Alumna de CFGS 2on Agències de Viatges i Gestió d’ Esdeveniments : Ouidad Et-Tibary Aanzoul.
B.V.