20. Abril 2024

Depredador sexual del Vendrell cara a cara amb el jutge, el divendres

El depredador sexual que va ser caçat pels Mossos d’Esquadra, després de setmanes de seguiment, compareixerà, amb tota la probabilitat, aquest divendres davant l’autoritat judicial. La instrucció del cas, que està sota secret de sumari, el porta el jutjat número 9 del Vendrell.

El detingut, Oscar A., de 39 anys i resident des de fa poc al Vendrell, està acusat de ser el presumpte autor de diferents delictes d’abús sexual en forma de temptativa. Els investigadors dels Mossos d’Esquadra estan convençuts que és l’autor de quatre o cinc agressions sexuals, tot i patir una dolència de disfunció erèctil.. Es tracta d’un home extremadament violent i que ja havia tingut problemes amb la justícia pels mateixos delictes. De fet, l’any 2000 ja va ser jutjat per qüestions de la mateixa índole. Feia temps que els Mossos havien muntat una operació per ‘caçar-lo’.

Tenien sospites sobre el seu modus operandi, però necessitaven proves. Solia actuar en les estacions de tren i seleccionava les seves víctimes, les quals no tenien un perfil comú. Actuava de forma meticulosa i jugava a despistar. Canviava sovint de rutina i de roba per no atraure l’atenció la policia que ja havia muntat la ‘caça a l’home’. El seu radi d’actuació arribava a Barcelona. De fet, ell podria haver comès algun delicte similar a Montcada i Reixac.

En la matinada del 24 de juliol va intentar abusar sexualment d’una noia de 23 anys quan ella es predisposava a entrar al portal de casa seva. La va amenaçar amb una arma blanca. No va assolir el seu propòsit gràcies a la intervenció d’una tercera persona que passava per la zona. Els investigadors creuen que podria estar implicat amb altres casos d’abús sexual. La detenció de l’individu no ha estat gens fàcil.

Els agents van entrar al seu domicili a les 7 del matí. El detingut es va resistir de forma violenta. El desplegament policial va sorprendre els veïns. Els agents van haver de trencar la porta per accedir a l’habitatge.

Les càmeres de vigilància, el seguiment policial i els resultats de les proves d’ADN van ser crucials per procedir a la detenció d’aquest depredador sexual. Aquest divendres, el jutge haurà de decidir si l’envia a la presó, posant punt final a l’alarma social que es viu, sobretot, al Vendrell. Cal saber si el jutge el considerarà un violador en sèrie…

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download