19. Abril 2024

Salou ja prepara les (màgiques) Nits Daurades

Salou es prepara per a més una edició de les Nits Daurades, la festa major de Salou que s’ha convertit en un referent de la Costa Daurada.  L’Ajuntament, presidit per Pere Granados, ha disponibilitat un pressupost de 200 euros per una festa que atrau més de 200 persones, entre residents i turistes.

Les Nits Daurades que se celebrarà entre el 8 i el 15 d’agost, ofereixen un important nombre d’activitats de gaudi (totes elles gratuïtes) pensades en tot el públic.

Hi haurà una setantena d’actes culturals i festius, com ara folklore aragonès, sardanes, una trobada de batucades, correfocs, concerts de música clàssica i espectacles infantils, entre altres.

L’alcalde de la ciutat i el regidor de Cultura i Festes, Pere Granados i Xavi Montalà, respectivament, van presentar, en roda de premsa, el programa de les festes. Un dels objectius de les Nits Daurades és “projectar-nos com a municipi amb identitat propi” i donar a conèixer a “la nostra singularitat social i les nostres manifestacions col·lectives”.

Enguany, i no oblidant que Salou és una destinació eminentment turística, el pregoner convidat és el director d’Investigació, Desenvolupament i Innovació Turística de Sagittur, Carlos Romero Dexeus.

Durant les festes, actuarà l’Orquestra Mondragón, liderada per Javier Gurruchaga i el grup de pop Maldita Nerea. Un dels moments més àlgids de les Nits Daurades és l’espectacle pirotècnic que es podrà veure el dia 15 d’agost al vespre al passeig Jaume I. El mateix dia, els més creients podran assistir a la processó de la Verge Santa Maria del Mar.

 

VÍDEOS

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course