20. Abril 2024

Quan les dones tenen clar que ‘Juntes sumem’

L’estiu pot servir d’excusa per a moltes coses. També per a trobades. I això mateix és el que ha fet l’Associació AEDT (Dones Empresàries i directives del Camp de Tarragona), integrades en la CEPTA. Unes 40 dones, totes elles exitoses empresàries i emprenedores, s’han donat cita a l’emblemàtica Casa Joan Miret per donar la benvinguda a l’estiu i donar una empenta i reconèixer el valor de les dones que han engegat projectes a tots els nivells.

La presidenta de l’entitat Ana Macho, visiblement emocionada, ha agraït l’esforç i el compromís de les sòcies i entitats col·laboradores per un projecte associatiu que no para de créixer i sumar sinergies. La vocal de la junta directiva, Ana Ibars, en un breu i emotiu parlament, ha recordat com “la família” AEDT és imparable, convertint-se també en espai on “les relacions es van enfortint” a mesura que passa el temps. Fent balanç dels darrers quatre anys, Ibars – gerent l’AGPlanning – ha insistit en la creació de “projectes il·lusionants”, on “cada una de nosaltres ha pogut i pot trobar el seu lloc”, fent justícia al lema de l’associació: ‘Juntes sumem’.

Algunes de les dones que han assistit al sopar

Ibars, acompanyada de les sòcies de l’entitat, ha volgut retre un senzill però emotiu homenatge a la presidenta Ana Macho, per la seva il·lusió, compromís i perseverança. “Fa quatre anys, vas arriscar en iniciar una aventura que només unes poques hi confiàvem, però has sabut desenvolupar aquest projecte i contagiar-nos amb la teva il·lusió”. Ha agraït el suport personal i institucional, atenent que “sempre hi ets quan et necessitem”.

Ana Ibars ha reconegut que la vida de les empresàries i emprenedores no és gens fàcil, perquè es tracta d’un “entramat familiar, professional, de relacions… i no sempre és fàcil trobar el moment per a una mateixa i tu (Ana Macho) has estat sempre disposada per a ajudar-nos, de forma incondicional”.

Ana Macho obsequiada amb un pom de flors

Un aplaudiment sonor s’ha sentit quan s’ha reconegut que “si no fos per tu, avui no hi seríem aquí”. Les paraules d’Ana Ibars han fet que per la cara de la presidenta Ana Macho brotessin algunes llàgrimes d’alegria. Un pom de flors i un brindis amb cava han posat punt final a una vetllada en femení. Aquesta nit era de les dones i elles han sabut aprofitar-la.

VÍDEO

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course