25. Abril 2024

Teresa Carreté, la millor docent de l’any

Teresa Carreté, premiada per ser la millor docent de l’any

La cap d’estudis de l’Institut Campclar de Tarragona, Teresa Carreté Castellví, ha estat distingida amb el III Premi Docent de l’Any. Es tracta d’un guardó que atorga la Fundació Jordi Sierra i Fabra en col·laboració amb l’Editorial Cruïlla amb l’objectiu de dedicar un reconeixement públic a la feina dels mestres i professors de Catalunya.

Carreté va néixer als Guiamets, al Priorat, i és professora de Biologia. Actualment és cap d’estudis a l’Institut Campclar de Tarragona, on ha estat impulsora d’un canvi pedagògic que es va iniciar el 2014 i que està orientat a implantar el treball cooperatiu i per projectes amb grups heterogenis.

El premi consta d’un diploma acreditatiu expedit per la Fundació Jordi Sierra i Fabra, a més d’una biblioteca bàsica amb els títols de Jordi Sierra i Fabra publicats per Cruïlla i un lot de llibres per al centre en el qual el guanyador imparteixi o hagi impartit classes

La prioratina també ha fet projectes vinculats amb el món científic, com la fira Tastet de Ciència del CRP Baix Camp i la Setmana de la Ciència. A més, s’ha implicat en la implantació del reciclatge i la consciència verda al centre, el qual va obtenir el distintiu d’Escola Verda per aquesta acció. Abans d’arribar a l’Institut Campclar, va treballar al SES Montsant, a l’Institut Joan Puig i Ferreter i a l’Institut Baix Camp.

El jurat del premi ha volgut atorgar-lo de forma unànime a Teresa Carreté per les iniciatives pedagògiques i la seva tasca educativa, així com per «l’estima i l’ampli suport aportat a la candidatura per part la comunitat de l’Institut Campclar, tant des del professorat i el personal de l’institut com per part dels alumnes», segons apunten en un comunicat.

L’acte de lliurament del guardó tindrà lloc el dimecres 29 de maig al Centre Cultural de la Fundació Jordi Sierra i Fabra, a Barcelona.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
online free course