28. Març 2024

El PP perd 10 milions a causa de la derrota electoral

L’economia del PP preocupa a Pablo Casado

El Partit Popular no només ha perdut vots i, per tant, influència política, sinó també ingressos. Això suposa una important estocada a l’estructura de la formació política.  Els resultats de les eleccions generals implica una reducció important d’ingressos per a aquest partit de prop de 10 milions d’euros aquest any.

Segons els comptes presentats pel partit el 2017, la despesa de personal per pagar sous és de prop de 21 milions l’any. De manera que, amb les subvencions actuals, no pot pagar ni la meitat de les nòmines dels seus empleats.

Un altre ingrés que es veurà reduït és el que reben els partits per sufragar les despeses de la campanya electoral

La formació conservadora ha vist reduïts a la meitat diputats i senadors. Només té 66 diputats i 56 senadors. A més, deixarà de presidir Senat i Congrés. Això es tradueix en una retallada en les subvencions que reben tots els partits en funció de la seva representació a les cambres.

A partir d’ara, la subvenció mensual que obtindran els populars pel nombre d’escons es veurà retallada en 257.000 euros. A l’any, 3 milions menys. Un altre ingrés que es veurà reduït és el que reben els partits per sufragar les despeses de la campanya electoral.

Pel que fa a Vox, rebrà prop de 2,5 milions d’euros per haver obtingut 2,5 milions de vots i 24 escons per als seus diputats

Amb la pèrdua d’escons, el PP deixarà d’ingressar 3 milions d’euros respecte a l’anterior legislatura. I a aquestes xifres, encara s’hi han d’afegir les que reben els partits pels vots obtinguts. En aquest capítol el PP perd gairebé 3 milions més. Amb tot plegat, el partit conservador deixaria d’ingressar al voltant d’uns 10 milions d’euros.

Més del 75% del finançament dels partits és públic. La resta prové de les quotes dels militants i de donacions que, segons marca la llei, només poden ser de persones físiques i no poden superar els 50.000 euros anuals.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download