25. Abril 2024

RAQUEL GUERRA: Més llistes que mai!

Són dies intensos, de campanyes –així en plural, que es diu de seguida!- i als càrrecs electes d’Esquerra ens toca allò que en l’argot en diem “fer territori”. Dia sí, dia també visitem alguna de les poblacions del Camp de Tarragona per presentar candidats, llistes i propostes de cara a les eleccions municipals. La meva experiència en la política activa és curta i mai abans no havia viscut una campanya electoral des de dins. Tot em ve de nou, tot em fascina!

Però de totes les experiències viscudes, em quedo amb l’oportunitat de conèixer l’equipàs de persones amb què ERC jugarà el partit de les municipals. Un equip format per gent diversa -dones i homes a parts iguals- que tenen un denominador comú: totes elles tenen un projecte clar, definit i treballat per a les seves viles i ciutats. Un equip de gent mogut per la il·lusió, pel compromís i el treball; perquè la política municipal és la política de trinxera, la del dia a dia, la que obliga a arromangar-se i a donar resposta a necessitats concretes i sense il·lusió, compromís i treball, val més dedicar-se a una altra cosa.

La Chelo i el Jordi a Creixell, la Camí a Cambrils, la Natàlia a Cabra del Camp, el Jordi a Valls, la Maria als Pallaresos, l’Agustí a la Pobla de Mafumet… són només alguns dels noms d’aquestes persones compromeses amb els seus municipis i també amb els valors republicans. Aquests dies n’he conegut a alguns dels candidats i candidates d’ERC-a d’altres ja els coneixia- i els he pogut observar… Els he escoltat i he certificat que abans d’arribar aquí han fet molta, moltíssima feina, des del Govern, des de l’oposició o des de la militància social.

I el que més m’agrada de tot és que tots aquests projectes no són propostes aïllades, sinó que la d’ERC pel territori és una proposta global i generosa. El Pau, a Tarragona, i la Noemí, a Reus, crec que són l’evidència més clara que el projecte d’Esquerra Republicana per al Camp de Tarragona es fa amb una mirada àmplia, allunyada de batalles de campanar i amb voluntat de teixir aliances i complicitats que, de ben segur, ens faran avançar com a territori. Som la segona àrea metropolitana de Catalunya i només amb un projecte aglutinador com el que impulsa ERC serem capaços de situar el nostre territori allà on li pertoca! Per això tenim un equipàs, per això tenim més llistes que mai, per això tots i totes hi guanyarem!

Raquel SANS GUERRA
Diputada d’ERC al Parlament de Catalunya

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
online free course