19. Abril 2024

Lorena podria substituir Inés Arrimades

Inés i Lorena saluden el públic i Carrizosa aplaudeix

El salt d’Inés Arrimades a la política nacional mourà fitxes al Parlament de Catalunya. La guerra, encara que discreta i en silenci, serà brutal entre la tarragonina Lorena Roldán i Carlos Carrizosa. Roldàn, llicenciada en Dret, és la ‘nina dels ulls’ de la líder de Ciutadans a Catalunya. Carlos Carrizosa és l’home de confiança però el seu estil crispant, incendiari i poc dialogant no acaba de quallar.

Agradi o no, i titllin o no de masclisme, el cert és que no és el mateix que Inés Arrimades increpi de manera sensual a escoltar un discurs de la boca del cabrejat Carrizosa.

Per tant, la formació taronja podria optar per mantenir una dona, elegant, educada i guapa, mantenint la disputa dialèctica. La seva manera d’estar i el seu discurs incisiu s’assemblen molt al d’Inés Arrimades i fins i tot d’Albert Rivera. De fet, Lorena, de 37 anys, ha anat guanyant pes en el partit tant en els debats parlamentaris com en les tertúlies televisives. Ha estat recentment designada Senadora.

De totes maneres, el recanvi per la cap de l’oposició a la cambra catalana no serà senzill ni tranquil. Roldán ha passat de ser regidora a l’Ajuntament de Tarragona a diputada i des d’aleshores la seva carrera política ha anat in crescendo. És una dona de partit i sap prou bé quines són les línies vermelles i on s’ha de posar els punts i les comes.

En relació a Carlos Carrizosa, la situació canvia. És un bon parlamentari i té do d’oratòria, però les seves intervencions acaben sempre crispant l’ambient, fins i tot quan la clau passa per la serenor.

A Carrizosa sembla que li va agrada més allò de com pitjor millor. I això, a Catalunya, no sempre agrada.Els que el coneixen diuen que és autoritari i pateix d’una important ànsia de protagonisme, un fet que li pot passar factura ara que s’està parlant de pujar un esglaó per arribar al més alt del partit a Catalunya. Caldrà esperar per saber qui serà la o el substitut d’Inés Arrimades al Parlament de Catalunya.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free