23. Abril 2024

El lapsus de Ballesteros sobre els acomiadaments del MHT

Ballesteros durant la inauguració del passeig marítim

En el mateix dia que el Síndic de Greuges exigeix a l’Ajuntament de Tarragona la readmissió dels 25 treballadors acomiadats del Museu d’Història de Tarragona (MHT), l’alcalde Ballesteros no diu la veritat. No saben si es tracta d’una mentida intencionada o d’un lapsus de memoria.

Després de l’acte inaugural del Passeig Marítim del Miracle, els periodistes han volgut saber l’opinió del batlle sobre la recomanació del defensor del poble. Ballesteros ha començat dient que el tema està sent objecte d’estudi per part dels Serveis Jurídics Municipals i s’ha compromès a fer allò que li diguin els tècnics “El que em diguin els juristes de la casa (Ajuntament) és el que farem”, ha remarcat.

Ballesteros ha assegurat que mai no s’havia pronunciat perquè “no sóc jurista”.

Confrontat amb el fet d’haver declarat en algun moment que, en aquest cas, l’ajuntament s’havia equivocat, Ballesteros ha assegurat que mai no s’havia pronunciat perquè “no sóc jurista”. Doncs, l’alcalde no diu la veritat si tenim en compte que en una entrevista publicada, el 20 de novembre del 2018, pel digital Circ de Tarragona.

Ballesteros deia, aleshores, que “això ho arreglarem perquè ja està feta la borsa de treball i els recuperarem i és veritat que és un problema nostre de gestió, del Museu d’Història que no va fer bé la gestió, i no hauria d’haver passat més i ho reconec”. També va parlar sobre aquest tema durant una sessió plenària. L’hemeroteca deixa clar que Ballesteros es va pronunciar sobre aquesta problemàtica, encara que ara ho negui.

VÍDEO

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free online course